رزرو هتل فضاگشت
۲۶ خرداد ۱۴۰۳

طرز تهیه سوپ میگو بوشهری

اشتراک گذاری

سوپ میگو بوشهری یکی از غذاهای ساده و پر خاصیت جنوب ایران بخصوص بوشهر می باشد که معمولا برای افطار در ماه رمضان سرو می شود. اگر علاقمند به خوردن میگو هستید و از سوپ های تکراری خسته شدید با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سوپ میگو بوشهری تنوع را به لیست غذایی خود اضافه کنید. این سوپ بسیار خوشمزه و مقوی است و برای درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن نیز مفید است.

سوپ میگو بوشهری

اجاره خودرو

مواد لازم

میگو (پاک شده و ترجیحا ریز): ۲۰۰ گرم
جعفری تازه و ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
هویج نگینی خرد شده: نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
پیاز: ۱ عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
سیر: ۱ حبه
خامه: برای تزیین سوپ
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ابتدا باید میگوها را پاک کنید و پوست و رگ آن را خارج کنید. سپس میگوها را بشویید و همراه با کمی سرکه و نمک روی حرارت قرار دهید تا برای نیم ساعت بپزند. در ادامه میگوهای پخته شده را آبکش کنید. سپس پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد پیاز خرد شده را اضافه کنید. پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید تا سبک شود، سپس سیر را رنده و به آن اضافه کنید. ۲ دقیقه سیر را تفت دهید تا بوی آن بلند شود؛ نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است. چند دقیقه مواد را با رب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

در ادامه می‌توانید هویج خرد شده را نیز اضافه کنید. حالا مقداری آب در قابلمه بریزید و اجازه دهید سبزیجات برای چند دقیقه بپزند و نرم شوند. زمانی که هویج به خوبی نرم شد، می‌توانید مواد سوپ را در غذاساز بریزید یا با گوشت‌کوب برقی خوب میکس کنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. سپس مواد سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. کمی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به سوپ اضافه کنید تا مزه‌دار شود.

در این مرحله از دستور پخت سوپ میگو به سبک بوشهری‌ها باید جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا سوپ شروع به جوشیدن کند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و میگوهای پخته شده را به سوپ اضافه کنید. حالا سوپ داغ را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با کمی جعفری تازه خرد شده و خامه ساده صبحانه تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سوپ میگو بوشهری

نکات طرز تهیه سوپ میگو

برای مزه دار کردن سوپ میگوی بوشهری می‌توانید از مقداری زنجبیل تازه رنده شده یا پودر زنجبیل استفاده کنید.
اضافه کردن مقداری آب لیمو ترش تازه، طعم بی‌نظیری به این سوپ می‌بخشد.
اضافه کردن مقداری پیازچه خرد شده طعم بهتری به سوپ میگو می‌بخشد.
برای خوشمزه‌تر شدن سوپ میگوی بوشهری می‌توانید از یک عدد عصاره سبزیجات استفاده کنید. در این صورت در ریختن نمک احتیاط کنید چون نمک عصاره زیاد است.
پیشنهاد می‌شود برای تفت دادن سبزیجات این سوپ به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید تا سوپ شما لذیذتر شود.
در طرز تهیه سوپ میگو رژیمی نیازی به تفت دادن سبزیجات در سوپ نیست و می‌توانید همه مواد را در آب بپزید و بعد میکس کنید.
برای تهیه این سوپ می‌توانید به جای میگو از تکه‌های گوشت ماهی شیر نیز استفاده کنید.
سوپ میگو بوشهری برای سرماخوردگی مفید است و به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می‌کند.
برای مزه دار کردن این سوپ می‌توانید در کنار رب گوجه فرنگی از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده نیز استفاده کنید. در این صورت گوجه فرنگی را با سبزیجات دیگر تفت دهید.
برای تهیه سوپ میگو افطاری بوشهری‌ها می‌توانید به جای جعفری خرد شده از گشنیز خرد شده یا ترکیب این دو سبزی نیز استفاده کنید.
اضافه کردن مقداری پودر تخم گشنیز و آویشن به این سوپ طعم فوق‌العاده‌ای می‌بخشد.
در صورت تمایل می‌توانید از مقدار خامه بیشتری در این سوپ استفاده کنید. در این روش باید بعد از پخت سوپ خامه را اضافه کنید و سوپ را هم بزنید تا خامه در سوپ یکدست شود.
برای افزایش غلظت این سوپ می‌توانید مقداری آرد را با آب سرد ترکیب کنید و در ۵ دقیقه نهایی پخت به سوپ اضافه کنید تا غلیظ شود.
برای تهیه سوپ میگو بوشهری به روش مجلسی می‌توانید بعد از پختن میگوها آن‌ها را برای چند دقیقه در روغن یا کره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند.
اضافه کردن مقداری فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده و همچنین کرفس و فلفل سبز طعم بی‌نظیری به سوپ میگو می‌بخشد.
برای تهیه این سوپ میگو باید قبل از اضافه کردن جعفری و میگو سوپ را کاملا میکس کنید تا کاملا یکدست شود.

سوپ میگو بوشهری

           
نویسنده :
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *