بلیط هواپیما

سوهان آردی یزد

۲۲ شهریور, ۱۳۹۶

سوهان از جمله شیرینی‌های سنتی و اصیل استان مقدس قم محسوب شده و با سفر به این شهر می‌توان این خوراکی خوشمزه را به عنوان سوغاتی برای دوستان و آشنایان خریداری کرد. در استان یزد نیز سوهان به عنوان شیرینی سنتی منطقه و به نام سوهان آردی دیده می‌شود. با توجه به اسم این شیرینی، حتماٌ متوجه شده‌اید که نحوه پخت آن با سوهان قم متفاوت است. سوهان آردی خوش عطر‌و‌طعم، اکنون به عنوان یکی از محبوب‌ترین شیرینی در ایران و حتی خارج از کشور شناخته می‌شود. در متن زیر دستور پخت این خوراکی خوشمزه را برایتان بیان می‌کنیم. مطمئناٌ با خوردن سوهان آردی مشتری همیشگی آن می‌شوید.
مواد لازم:
آرد جوانه گندم: ۱۵۰ گرم.
آب: ۳ لیوان.
پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری.
روغن حیوانی (کرمانشاهی): ۲ قاشق غذاخوری.
شکر: ۳۰۰ گرم.
عرق هل: ۱ قاشق مربا‌خوری.
زعفران: ۲ قاشق غذاخوری( اختیاری).
جوهر لیمو: ۴/۱ قاشق چای‌خوری.
دستورالعمل:
ابتدا جوانه و آرد گندم را جداگانه الک کرده و به همراه روغن در ماهی‌تابه‌ای با شعله ملایم اجاق به مدت حدود ۳۵ دقیقه تفت می‌دهیم. بعد از این زمان، دارچین، پودر هل و کمی پودر پسته را به آردها اضافه و کمی هم می‌زنیم. سپس، آب، شکر، جوهر لیمو و روغن حیوانی را با یکدیگر مخلوط کرده و اجازه می‌دهیم تا مواد به مدت حدود ۳۰ دقیقه با شعله ملایم بجوشد. سپس، عرق هل و زعفران حل شده را نیز افزوده و شعله را خاموش می‌کنیم تا مواد کمی سرد شود. بعد از آماده شدن مایع شیرینی، در ظرفی نسبتاٌ بزرگی یک ملاقه از شربت آماده شده به همراه دو ملاقه از مواد خمیری را ریخته و به کمک دست مرتب ورزش می‌دهیم. توجه داشته باشید که هر چقدر بیشتر مواد را ورز دهید سوهان بهتر و مرغوب‌تری خواهید داشت. سپس، سینی بزرگی را کمی با روغن چرب کرده و مواد شیرینی را داخل آن ریخته و کاملاٌ پهنش می‌کنیم. روی شیرینی را صاف کرده و پودر پسته می‌پاشیم و یک ساعت در دمای محیط می‌گذاریم. پس از این مدت، سینی را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال گذاشته و سپس به اندازه و اشکال مختلف برش زده و سرو می‌کنیم.

سوهان آردی یزد

سوهان آردی یزد

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

سوهان آردی یزد

سوهان آردی یزد

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
PDFPrint
سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    سوهان آردی خیلی در یزد پر طرفدار هست و خیلیا میگن خوشمزه هست
    اما من دوست نداشتم.سوهان خوشک وصفت قم خیلی بهتر از اینا هست و آدم از خوردنش لذت میبره

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • عاشق سوهان اردی!

    سلام..طبق این دستور بنده دوباردرست کردم.که هیچکدام مثل سوهان اردی یزد نیمه خشکه وترد نشد!! یعنی بصورت ترحلوای سفت شد.مثل حلوااردی نرم بود…اماسوهان اردی یزد شکنندگی وتردی داره…درضمن شمادارچین وپسته وارد رادرموادتون نداشتیدچطوردردستورش اوردید؟لطفادستورواقعی وقنادی رابنویسید.متشکرم

    ۱۲ بهمن, ۱۳۹۶ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *