سیب زمینی خورد شده را در روغن سرخ میکنیم بعد از بیرون آوردن سیب زمینی از ماهی تابه، پیاز رنده شده را در آن ریخته و مقداری که تفت داده شد، سور های جوش داده شده از قبل را همراه پیاز ها سرخ می کنیم و مقداری ادویه و فلفل به آن اضافه می کنیم و بعد از سرخ شدن مقداری برنج پخته شده را در کف دیگ ریخته و مواد را روی آن می ریزیم و مابقی برنج را روی ماهی ها می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد.
زیبون سور یکی از غذا های مورد علاقه مردم قشم است و زنان خانه دار قشم این غذا را با مهارت بالایی طبخ می کنند.
نظر کاربران :
این غذارو باید داغ میل کنین که طعم واقعی اونو متوجه بشید برای یک بار هم که شده میل کنید