رشتهپلو، غذای بومی مشهد، استان اردبیل و کرمانشاه محسوب میشود که البته در شهرهای دیگر هم به شیوههای مختلفی آن را پخت میکنند. بهطور مثال مردم آذربایجان با اضافه کردن برگهی زردآلو طعمی متفاوت به آن میدهند. این غذا بیشتر با گوشت، پیازداغ، خرما یا کشمش طبخ میشود. معمولاً مردم مشهد در جشن نوروز این غذای شیرین و لذیذ را میل میکنند و اعتقاددارند که با میل کردن آن سر رشتهی کار به دست میآید. ترکیبات اصلی رشتهپلوی مشهدی شامل ران مرغ، برنج، رشته پلویی، پیاز، زعفران، سماق، دارچین، روغن، کره و نمک و فلفل میشود. اما شما میتوانید به سلیقهی خودتان از گوشت قرمز یا خرما هم استفاده کنید.
نظر کاربران :
از جمله غذاهای قدیم مشهدی رشته پلو هستش که کلی داخلش کشمش و برگه زردآلو و کلی چیزای خوشمزه به کار رفته
رشته پلو عالیه میتونید بدون گوشتم مصرفش کنین
مرینا در یکی از رستوران های هتل مشهد خوردم و مزه بسیار خوشمزه ای داشت
رشته پلو یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی است که رسم بوده است در شب چهارشنبه سوری به طور نمادین برای بدست گرفتن رشته های زندگی پخته می شده و خانواده دور یکدیگر جمع میشدند و این خوراک را میل میکردند
بسيار خوشمزه و خوردني ترشي و رشته در كنار هم واقعا عالي است
خوشمزه اس..یکبار که به خونه ی یکی از دوستانم به مشهد رفتم خوردم
به به.من به اتفاق خونواده این غذا رو خوردم دقیقا نصمون راضی بودیم و نصف خانواده دوست نداشتن