بلیط هواپیما تور خارجی

رشته پلو مشهدی

2018-10-22

رشته‌پلو، غذای بومی مشهد، استان اردبیل و کرمانشاه محسوب می‌شود که البته در شهرهای دیگر هم به شیوه‌های مختلفی آن را پخت می‌کنند. به‌طور مثال مردم آذربایجان با اضافه کردن برگه‌ی زردآلو طعمی متفاوت به آن می‌دهند. این غذا بیشتر با گوشت، پیازداغ، خرما یا کشمش طبخ می‌شود. معمولاً مردم مشهد در جشن نوروز این غذای شیرین و لذیذ را میل می‌کنند و اعتقاددارند که با میل کردن آن سر رشته‌ی کار به دست می‌آید. ترکیبات اصلی رشته‌پلوی مشهدی شامل ران مرغ، برنج، رشته پلویی، پیاز، زعفران، سماق، دارچین، روغن، کره و نمک و فلفل می‌شود. اما شما می‌توانید به سلیقه‌ی خودتان از گوشت قرمز یا خرما هم استفاده کنید.

رشته پلو مشهدی

PDFPrint
سوئیت تبریز تور رزرو هتل
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر
  • حسن حسن زاده جمعه 28 دى 1397 - ساعت 20:15:34

    بسیار خوشمزه و خوردنی ترشی و رشته در کنار هم واقعا عالی است

    پاسخ دادن
  • محمد جمعه 21 دى 1397 - ساعت 13:03:10

    خوشمزه اس..یکبار که به خونه ی یکی از دوستانم به مشهد رفتم خوردم

    پاسخ دادن
  • رها مسعودی دوشنبه 10 دى 1397 - ساعت 00:39:12

    به به.من به اتفاق خونواده این غذا رو خوردم دقیقا نصمون راضی بودیم و نصف خانواده دوست نداشتن

    پاسخ دادن
  • نظر بدید، جایزه ببرید!

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)