رزرو هتل لوکس گردی

« دوشنبه‌ها » به نیاوران و سعدآباد نروید

اشتراک گذاری

مدیر اداره کل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با تصویب شورای موزه‌ها، کاخ‌های نیاوران و سعدآباد روزهای «دوشنبه» تعطیل هستند.

به گزارش خبرنگار سرویس میراث فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدرضا کارگر ۱۲ مهرماه امسال اعلام کرد که وضعیت تعطیلی سه کاخ – موزه‌ی «نیاوران»، «گلستان» و «سعدآباد» توسط شورای موزه‌های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در حال بررسی است که در جلسه‌ی هفته‌ی پیش قرار شد، کاخ گلستان روزهای «یکشنبه» تعطیل باشد.

کارگر درباره‌ی دلیل تعطیلی کاخ – موزه‌ی «نیاوران» و «سعدآباد» در روزهای «دوشنبه» اظهار کرد: از سال‌های گذشته، سعدآباد روزهای «دوشنبه» تعطیل بود و از آنجا که تغییر دادن روز تعطیلی این موزه به انجام هماهنگی‌های زیادی نیاز داشت و تورها برای دیدن یک کاخ – موزه، امکان رفتن تا شمال شهر را ندارند، به همین دلیل تصویب شد تعطیلی این دو کاخ – موزه‌ مانند دیگر موزه‌های سطح کشور، روز «دوشنبه» باشد.

او همچنین درباره‌ی احتمال تغییر کردن مدیران موزه‌های کشور نیز گفت: فعلا تصمیمی برای جابه‌جایی مدیران نداریم، ولی در هر موزه‌ای که فردی شایسته و کاربلد باشد، قطعا جایگزین می‌شود.
01-398 « دوشنبه‌ها » به نیاوران و سعدآباد نروید

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما.

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here