دریاچه خضرنبی در شمال شهرستان نوشهر و در میان جنگل قرار گرفته و بنا به اعتقاد بومیان دارای تقدس مذهبی است. وسعت آن کمتر از نیم هکتار، عمق آن حدود ۵ متر و آب آن شیرین است. از آن جایی که این دریاچه از عوامل تخریب انسانی دور مانده و در محدوده حفاظت شده البرز مرکزی قرار گرفته است. مأمن انواع پرندگان و انواع جانوران وحشی این ناحیه شده است. که معمولاً برای غذایابی و خوردن آب به سوی این دریاچه میآیند. به لحاظ ویژگیهای فوقالذکر و فضای بسیار طبیعی، چشماندازهای زیبا، دلنواز و فرحبخشی دارد که هر بینندهای را بویژه در ایام بهار و تابستان و پاییر شیفته خود میسازد.

نحوه دسترسی به دریاچه خضرنبی
مسیر دسترسی به آن از چالوس آغاز و وارد کندوان میشود. در کیلومتر ۲۵ چالوس به کرج به دو راهی کجور میرسد. پس از عبور از پل رودخانه چالوس به جاده آسفالته کجور که به طرف شرق کشیده شده و طی مسافت ۴ کیلومتر و قبل از رسیدن به آبادی پول مرکز بخش کجور به دو راهی خاکی و جاده روستایی نیمور میرسد. در جانب شمالی جاده آسفالته از مسیر اصلی جدا شده و با مسیری پر شیب و کوهستانی مارپیچ های فراوان ولی زیبا به روستای نیمور ختم می شود. دریاچه از روستای میخور نیز با پای پیاده و به صورت کوه پیمائی تقریبا ۳ الی ۴ ساعت فاصله دارد.
قابل یادآوری است که روستای نیمور یکی از روستاهای شهرستان نوشهرو بخش کجور می باشد و با نوشهرتقریبا ۶۰ کیلومتر فاصله دارد.


نقشه :








با سلام و خسته نباشید.میخواستم تشکر کنم ازتون خیلی کارتون درسته.خسته نباشید
سایت شما عالیه موفق باشید