جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

داروهای ممنوعه در هواپیما

تاریخ بروزرسانی :
۲۴ آبان ۱۴۰۲

یکی از سختی ها و مشقات سفر این است که بیماری داشته باشید و بخواهید دارویی با خود حمل کنید . بسیاری از کشورهای دنیا، قوانین سختگیرانه‌ای در خصوص حمل دارو دارند و به مسافران اجازه نمی‌دهند هر دارویی را با خود آورده یا آن را به کشورشان وارد کنند. به همین جهت بردن بسیاری از داروهای کدئین‌دار، آرام‌بخش‌ها و حتی داروهای سرماخوردگی خلاف قانون بوده و پیامدهایی همچون اجبار به پرداخت جریمه‌های سنگین یا حتی دستگیری مسافر به همراه دارد. بنابراین ممکن است بپرسید داروهای ممنوعه در هواپیما کدامند؟ پیشنهاد می کنم این مطلب را تا انتها بخوانید.

%name داروهای ممنوعه در هواپیما

داروهای ممنوعه در پروازهای خارجی

همانطور که گفتیم تمامی کشورهای دنیا از یک قانون واحد در خصوص ممنوعیت دارو در هواپیما پیروی نمی‌کنند. به عبارت دیگر ممکن است حمل یک ورق استامینوفن کدئین به کشوری منجر به دستگیریتان شده و حتی به اخراج شما از مقصد نیز ختم شود. در حالی که همین دارو در کشوری دیگر جزو داروهای مجاز در هواپیما باشد و به راحتی بتوانید آن را با خود حمل کنید. با این حال در ادامه به داروهایی اشاره می‌کنیم که حمل آن‌ها در اغلب کشورهای جهان ممنوع است.

با توجه به موارد گفته شده بهتر است قبل از تهیه بلیط سفر، قوانین خاص کشور مقصد را بررسی کرده و سپس شروع به جمع کردن چمدان خود نمایید. فراموش نکنید که حمل دارو در پروازهای خارجی شامل قوانین سختگیرانه‌تری است. لذا اگر یک سفر هوایی در پیش دارید، می‌بایست به محدودیت‌هایی که در خصوص حمل دارو وجود دارد، بیشتر توجه کنید. همچنین توصیه می‌کنیم به نحوه بسته‌بندی داروهای خود توجه نمایید و آن‌ها را به درستی در چمدان جای دهید.

علاوه بر داروهایی که در این مطلب اشاره خواهیم کرد، شما به هیچ عنوان مجاز نیستید تا انواع مواد مخدر، نمونه‌های آزمایشگاهی و هرگونه مواد عفونی دیگر را با خود به هواپیما ببرید. پس این موارد را پس از خرید بلیط هواپیما جدی گرفته و دقت لازم را در رعایت آن به کار بگیرید.

داروهای ممنوعه 1 800x450 داروهای ممنوعه در هواپیما
پیشنهاد می کنیم مطلب این داروها تو سفر لازمت میشه ! را نیز مطالعه بفرمایید.

قرص های ممنوعه در پرواز

قرص‌هایی با ترکیبات مرفین، متادون، کدئین فسفات، دیفنوکسیلات، متیل فندیت و اپیوم در اغلب کشورهای دنیا جزو داروهای ممنوعه در هواپیما شناخته می‌شود. بنابراین تعجبی ندارد که حمل آن‌ها با جریمه‌های بالایی همراه باشد و شما را دچار دردسر و مشکل کند. پس توصیه می‌کنیم در سفر با پروازهای خارجی این موارد را همراه خود نداشته باشید تا سفری آرام و بدون دغدغه را تجربه کنید.

شربت های ممنوعه در هواپیما

علاوه بر قرص‌ها، شربت‌هایی نیز وجود دارند که جزو داروهای ممنوع در هواپیما اعلام شده و بردن آن‌ها در سفرهای خارجی محدودیت دارد. این شربت‌ها شامل فنوباربیتال، هیدروکسی‌ زین، دکسترومتورفان و دکسترومتورفان‌ پی می‌شوند.

آمپول‌های ممنوعه در هواپیما

جالب است بدانید برخی از داروهایی که نیاز به تزریق با سرنگ دارند نیز می‌توانند جز لیست داروهای ممنوعه در هواپیما باشند. از میان آن‌ها می‌توانیم به مرفین، متادون، تالامونال، الفتانیل، نالوکسال، پنتازوسین، پتیدین و دی‌ هیدروبلزپریدول اشاره کنیم.

داروهای ممنوعه در هواپیما4 داروهای ممنوعه در هواپیما

قوانین حمل دارو در هواپیما

– برای حمل داروهای ممنوع در هواپیما حتما نسخه کتبی پزشک خود را به همراه داشته باشید. همچنین اگر دارویی به همراه دارید که می‌بایست حتماً با سرنگ تزریق شود؛ از پزشک خود بخواهید این موضوع را در نسخه جداگانه‌ای ذکر کند و آن نسخه را به همراه سرنگ و دارو نگهداری نمایید.
– برای اینکه کمتر در گیت بازرسی معطل شوید، بهتر داروهای خود را در یک کیسه یا پاکت جداگانه بسته بندی نمایید و آن را روی تمامی وسایل خود قرار دهید.
– فراموش نکنید قرص‌ها را نباید از ورق یا قوطی خود خارج کنید؛ در این صورت ماموران را نسبت به محتوی دارو دچار شک و تردید خواهید کرد.
– ماموران گیت امنیتی فرودگاه، پزشک نیستند و هیچ‌گونه اطلاعاتی در خصوص نوع داروها و نحوه مصرف آن‌ها ندارند. بنابراین حتما نسخه پزشک خود را به زبان انگلیسی ترجمه کرده تا بتوانید زودتر از گیت عبور کنید.
– از داروهای مایع در محلی مناسب نگهداری کنید. همچنین برای داروهایی که می‌بایست در جای خنک‌تری نگهداری شوند، شرایط ویژه‌ای در نظر گرفته و سعی کنید با ماموران با حوصله و احترام بیشتری رفتار کنید تا کمتر دچار مشکل شوید.
– بر اساس قوانین موجود در بسیاری از کشورها داروهایی که مجاز به حمل آن‌ها هستید یا داروهایی که با نسخه پزشک آن‌ها را حمل می‌کنید، نهایتا باید به اندازه مصرف ۳۱ روز آورده شوند.
– شبیه به یک داروخانه متحرک نباشید! تنها داروهایی که واقعا ممکن است در طول سفر به آن‌ها نیاز پیدا کنید را در چمدان جای دهید. فراموش نکنید بسیاری از داروها را می‌توانید در کشور مقصد هم تهیه کنید، پس تنها موارد ضروری را همراه خود ببرید.
– خرید بیمه مسافرتی را فراموش نکنید. با خرید یک بیمه نامه مسافرتی معتبر شما می‌توانید بدون پرداخت هزینه‌های گزاف، داروهایی که فراموش کرده‌اید بیاورید یا موفق به حمل آن‌ها نشده‌اید را به راحتی تهیه کنید.

– برخی کشورها نسبت به سایر مقاصد دنیا در خصوص قوانین حمل دارو در هواپیما شرایط و ظوابط سختگیرانه‌تری دارند. به طور مثال اگر شما یک بلیط هواپیما به مقصد امارات خریداری کرده‌اید، بهتر است در این زمینه محتاط‌تر عمل کنید. چرا که فهرست داروهای ممنوعه در پرواز به امارات بیش از ۸۰ مورد دارو را در بر می‌گیرد. بنابراین تا جای ممکن لیست داروهای خود را بر اساس آخرین قوانین این کشورها به روزرسانی کنید تا با کوچک‌ترین مشکلی در این خصوص مواجه نگردید.

داروهای ممنوعه در هواپیما3 داروهای ممنوعه در هواپیما

داروهای ممنوعه در امارات

همانطور که گفتیم برخی از کشورها قوانین خاصی در زمینه حمل دارو در پرواز دارند که رعایت آن‌ها برای مسافران الزامی است. به طور مثال بر اساس قوانین مقررات گمرکی و انتظامی امارات متحده عربی استفاده از داروهای مسکن، داروی مخدر تلقی شده و مشمول پیگرد قضایی می‌گردد. از همین رو توصیه می‌شود در هنگام سفر به این کشور لیست داروهایی که در زیر وجود دارد را همراه نداشته باشید و موارد گفته شده را رعایت کنید:

در هنگام سفر به امارات از همراه داشتن هر گونه داروی آرامبخش، مسکن و خواب آور مانند قرص، شربت و آمپول خودداری کنید.
مسافرانی که به دلایل پزشکی و نه خود درمانی چاره‌ای جز استفاده از این داروها ندارند، باید قبل از ورود به این کشور نسخه پزشک معالج خود را به زبان عربی ترجمه و به تأیید وزرات بهداشت، قوه قضائیه و وزارت امور خارجه ایران و نیز سفارت امارات در ایران رسانده و سپس مدارک مورد تأیید را در بدو ورود به مأموران گمرکی و انتظامی امارات در فرودگاه ارائه کنند.
از آنجایی که فرایند تأیید مدارک پزشکی طولانی است، توصیه می‌شود با همراه داشتن خلاصه‌ای از سوابق پزشکی خود به درمانگاه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در دبی مراجعه و داروهای خود را از آنجا دریافت کنید.
مسافرانی که نسخه‌های پزشکی خود را در ایران به تأیید رسانده و داروهای خود را به همراه دارند، در صورت بروز هر گونه مشکلی در فرودگاه‌های دبی و شارجه می‌توانند با سر کنسولگری جمهوری اسلامی ایران تماس بگیرند.

داروهای ممنوعه 800x480 داروهای ممنوعه در هواپیما

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نطر کاربران

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *