رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۶ شهریور ۱۳۹۳

خورش هویج و پسته

لینک این مطلب کپی شد!

خورش هویج و پسته یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.

دستور شماره یک

مواد لازم:

هویج:۵۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به دلخواه
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب غوره: ۰/۵ لیوان
برنج: ۶۰۰ گرم
روغن حیوانی: ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته: به دلخواه

طرز تهیه:

هویج‌ها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینة مرغ را به اندازة خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.

نکته:

۱) این غذا، مخصوص شهر دامغان است. ۲) این غذا را با گوشت هم می‌توان پخت.
دستور شماره دو

مواد لازم:

هویج ۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
شکر ۲ قاشق غذا خوری
آب غوره ½ لیوان
روغن حیوانی ۱ قاشق غذا خوری
خلال پسته به مقدار کافی

طرز تهیه:

هویج‌ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم سینه مرغ را خرد می‌کنیم و همراه با پیاز سرخ می‌کنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به ان اضافه می‌کنیم بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده می‌کنیم.

khoreshe-havij خورش هویج و پسته

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *