بلیط هواپیما سوئیت تبریز

خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره

۱۵ مهر ۱۳۹۸

خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است. کرمانشاه یکی از شهرهای ایران است که تنوع غذایی بالایی دارد .

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه برای ۴ نفر :
گوشت ماهیچه ۴۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۵ عدد
گوجه فرنگی ریز و یکدست ۵-۶ عدد
غوره ۱/۲ پیمانه
پیاز متوسط ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه، غذای مخصوص خطه سرسبز کرمانشاه است.ابتدا پیاز را ریز خرد کنید.در قابلمه مورد نظر برای پخت، روغن بریزید و پیاز را تفت بدهید.۱ قاشق چایخوری به آن زردچوبه اضافه کنید.یک تفت بدهید و یک قاشق از آن را بردارید و کنار بگذارید.
گوشتهای تکه شده را به باقی پیاز اضافه کنید.کمی تفت بدهید تا آب گوشت تمام شود و رب گوجه را هم اضافه کرده وتفت دهید.بعد ۲ لیوان آب جوش به گوشت اضافه کنید و حرارت را مناسب کرده در قابلمه را بگذارید تا بپزد.
حالا سیب زمینی را خلال کرده و در روغن سرخ کنید.بعد شعله را کم کرده برای اینکه روغن به بیرون نریزد.گوجه فرنگی ها را هم درسته سرخ کرده و غوره را هم اضافه کنید وتفت مختصری بدهید.اگر اول کار رب گوجه را فراموش کردید که تفت بدید حالا میتوانید گوشت که کاملا پخت نمک آنر اندازه کنید و گوجه و غوره را به گوشت اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بپزد.

( پیاز داغی که نگه داشته بودید حالا اضافه کنید چون در آخر کار وقتی به خورش پباز داغ اضافه میکنید خیلی خورش خوشبو میشود.)
ولی له نشود. بعد موقع کشیدن خورش، سیب زمینی را اضافه کنید و خورش را در ظرف مورد نظر برای سرو بکشید.
این خورش خیلی خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.

خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره

بلیط هواپیما ارزان

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *