خورشت قورمه به شیراز از آن دسته غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ این دیار میباشد. جالب است بدانید که مردم شیراز، با توجه به ذائقه خود غذاهای شیرین را بیشتر میپسندند. در متن حاضر، دستور پخت این غذای بینظیر و دلچسب را برای شما بیان میکنیم تا با طبخ آن در منزل از عطروطعم فوقالعادهاش نهایت لذت را ببرید.
مواد اولیه:
به: ۱ عدد بزرگ.
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم.
شکر:۲ قاشق غذاخوری.
پیاز: ۱ عدد.
لپه خام: ۲/۱ لیوان.
زعفران دم کرده: ۲ قاشق چایخوری.
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری.
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم.
دستورالعمل:
لپه ها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا رنگش عوض شده و کاملاٌ تفت بخورد. سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با ۴ لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از به نیمه رسیدن آب گوشت، لپههای خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه میکنیم. سپس، کمی مواد را هم میزنیم و با شعله ملایم اجازه میدهیم تا خورشت خوب پخته و به اصطلاح جا بیفتد. ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و بعد خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج سرو کنید.
نکته:
. خورشت قورمه به شیراز را علاوه بر برنج همراه با نان هم میتوان سرو کرد.
تصاویر بیشتر : -->



دیدگاه ها :
*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.
اگر به این خورشت مقداری الو ترش اضافه کنید هم طعم شیرین غذا رو ملس میکنید هم به ذائقه بنده بیشتر نزدیک میشه
سعی کنین برای این غذا گوشتش یه خورده چربی داشته باشه که غذارو چرب کنه چون خوشمزگیش به چربوچیلی بودنشه
خیلی وقته که اکثر خانواده های شیرازی قورمه به رو درست نمیکنند.در واقع خورشت رو بدون به درست میکنن که طعمش کاملا ترش هست
وای خورشت سبزی (قرمه سبزی)یکی از خوبای شیرازه، ب جای آب لیمو از لیمو عمانی هم میتونید استفاده کنید