رزرو هتل ایران بوم گردی

تنورچه سیستان وبلوچستان

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۲ آذر ۱۳۹۶

تنورچه به دو روش سیخ زدن گوشت گوسفند و به روش کامل کباب شده ( قوزی ) آماده می شود. در هر دوی این روش ها از تنور برای طبخ گوشت استفاده می شود.

در روش سیخ زدن، گوشت گوسفند را بعد از ذبح به تکه هایی بزرگ تقسیم می کنند و به سیخ هایی از چوب درخت خرما می زنند و دور تنوری که زغالهایش گداخته شده قرار می دهند. برای آبدار شدن این نوع کباب در وسط آن ظرف آبی را قرار می دهند. این کباب را به تنهایی یا با پلو سفید سرو می کنند.

در شیوه ی دیگر گوسفندی را ذبح و سپس تمیز می کنند. شکم گوسفند را با نخی نسوز می دوزند و درون تنوری با زغال های گداخته می گذارند و در تنور را با کاهگل می پوشاند تا گوشت کاملا پخته شود.

این غذا با نام های دیگری از جمله ترونچه و تنوری نیز شناخته می شود.

بیشتر این غذا را به مردما چابهار نسبت می دهند.

تنورچه سیستان وبلوچستان تنورچه سیستان وبلوچستان

 تنورچه سیستان وبلوچستان

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    مگه میشه غذایی که توش گوشت باشه بد مزه باشه, من عاشق گوشت گوسفندم

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    در میان عشایر سیستان و بلوچستان از مهمان با «تنورچه» پذیرایی می‌کنند.

    ۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    جاباما