بلیط هواپیما تور خارجی

تنورچه سیستان وبلوچستان

تاریخ انتشار : ۲ آذر, ۱۳۹۶

تنورچه به دو روش سیخ زدن گوشت گوسفند و به روش کامل کباب شده ( قوزی ) آماده می شود. در هر دوی این روش ها از تنور برای طبخ گوشت استفاده می شود.

در روش سیخ زدن، گوشت گوسفند را بعد از ذبح به تکه هایی بزرگ تقسیم می کنند و به سیخ هایی از چوب درخت خرما می زنند و دور تنوری که زغالهایش گداخته شده قرار می دهند. برای آبدار شدن این نوع کباب در وسط آن ظرف آبی را قرار می دهند. این کباب را به تنهایی یا با پلو سفید سرو می کنند.

در شیوه ی دیگر گوسفندی را ذبح و سپس تمیز می کنند. شکم گوسفند را با نخی نسوز می دوزند و درون تنوری با زغال های گداخته می گذارند و در تنور را با کاهگل می پوشاند تا گوشت کاملا پخته شود.

پربازدیدترین ها:

این غذا با نام های دیگری از جمله ترونچه و تنوری نیز شناخته می شود.

بیشتر این غذا را به مردما چابهار نسبت می دهند.

تنورچه سیستان وبلوچستان

تنورچه سیستان وبلوچستان

PDFPrint

بیشتر بخوانید:

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلي

    در میان عشایر سیستان و بلوچستان از مهمان با «تنورچه» پذیرایی می‌کنند.

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۸:۵۴:۲۱ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *