این ناحیه در روزگاران باستان وجود داشت و مرکز حکومت آن ابز قباد، قباد فره و ارگان نام داشت.مقدسی در وصف آن مینویسد: ارجان، ولایتی است بس مهم، دشتی و کوهستانی و دریایی پر از درختان نخل، انجیر و زیتون، نعمتهای آن فراوان است.
یاقوت حموی درباره ارجان (بهبهان) مینویسد: نخستین کسی که ارجان را احداث کرد، قباد ابن فیروز بود. زمانی که با رومیان جنگید دستور داد شهری در مرز فارس و خوزستان احداث کنند و آن را ابز قباد نام نهاد.
در روزگار ساسانیان شهر ارجان که در دوازده کیلومتری بهبهان بود بنا گردید بعد از ویرانی ارجان مردم به بهبهان فعلی نقل مکان کردند. در قرن چهارم میلادی شهر ارجان پر جمعیت و آباد بود. به قول مقدسی، ارگان خزانه فارس و عراق و بارانداز خوزستان و اصفهان بود. به قول حمدالله مستوفی ارجان در اوایل قرن هشتم، دیگر آبادی سابق را نداشت و در نیمه دوم قرن هشتم اثری از ارجان نمانده بود و طولی نکشید که بهبهان کنونی بوجود آمد.
مراکز دیدنی
آبانبار مله پیر گل سرخ
قلعه ارجان
قلعه های گلاب
قلعه باسیف
محوطه باستانی ارجان
یرانه های شهربه گوار
پل امام رضا
پل کسری
پل دختر ارجان
پل بند بکان
کتیبه تنگ تکآب
رودخانه زهره
مسجد جامع بکان
نظر کاربران :
بهبهان یه سری قلعه های قدیمی به اسم های قلعه ارجان و قلعه های گلاب و قلعه باسیف, این سه قلعه خیلی تاریخی و جالب هستن توصیه میکنم حتما یه سر بزنید.
شهری که شاید کمتر کسی با نام گل نرگس میشناسد
قدیمیترین نرگسزار ایران اینجاست و رنگ طلایی گل نرگس و عطرش به قدری زیاد است که از دور دیده میشود و عطر آن مشام هر رهگذری را نوازش میدهد. من ماست چکیده و بسیار خوشمزه این شهر رو بسیار دوست دارم و به شما هم پیشنهاد میکنم
بهبهان شهر نسبتا خشکیه که اکثر کارگراش از اطباع افغانی هستند و کمتر کردم بومی در این شهر مشغول بکار هستند
بهبهان شهر اولین ها هم نامیده میشه زیرا اولین چاه نفت ایران در این شهر قرار دارد
بهبهان رو به صورت گذری ازش رد شدیم ولی تو بهار جای نسبتا خنکی بود با توجه به اینکه فاصلش تا دریا ۳۰ کیلومتر بود ولی شرجی نبود.