بلیط هواپیما سوئیت تبریز

بلغور پلو

۲۴ شهریور ۱۳۹۳

بلغور پلو یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.

مواد لازم:

روغن زیتون=۳ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک، خرد شده=۲ عدد
رب فلفل چیلی ترکی=یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی، نگینی خرد شده=۳ عدد
نمک و فلفل= به مقدار لازم
بلغور درشت، شسته شده =۲ فنجان
عصاره مرغ=یک لیتر

طرز تهیه:

روغن را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید، حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آهسته بجوشند و آب جذب بلغور شود.

بلغور پلو پلو خراسان

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    غذاهایی که با روغن زیتون درست میشه رو دوست ندارم

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    یکی از بد مزه ترین غذاهای که با برنج درست میشه همین غذا هست.من که اصلا دوست نداشتم.حد اقل کاش به جای عصاره مرغ از خود مرع استفاده میکردن

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *