بلغور پلو یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.
مواد لازم:
روغن زیتون=۳ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک، خرد شده=۲ عدد
رب فلفل چیلی ترکی=یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی، نگینی خرد شده=۳ عدد
نمک و فلفل= به مقدار لازم
بلغور درشت، شسته شده =۲ فنجان
عصاره مرغ=یک لیتر
طرز تهیه:
روغن را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید، حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آهسته بجوشند و آب جذب بلغور شود.
پلو خراسان
نظر کاربران :
غذاهایی که با روغن زیتون درست میشه رو دوست ندارم
یکی از بد مزه ترین غذاهای که با برنج درست میشه همین غذا هست.من که اصلا دوست نداشتم.حد اقل کاش به جای عصاره مرغ از خود مرع استفاده میکردن