بلیط هواپیما تور خارجی

برنج کدو حلوایی ساری

تاریخ انتشار : ۲۵ مهر, ۱۳۹۳ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۱۴ فروردین ۱۳۹۷

برنج کدوحلوایی یکی از غذاهای محلی استان مازندران است.

مواد لازم:

کدوحلوایی پوست کنده خرد شده: ۲ عدد
سیر چرخ کرده و سرخ شده: ۱ بوته
برنج آبکشی: ۲ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

پربازدیدترین ها:

مواد لازم برای مواد گوشتی:

پیاز خرد شده و سرخ شده: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کدو را پوست کنده و خرد می‌کنیم و درظرفی دیگر پیاز خرده شده را سرخ می‌کنیم، همچنین سیر را نیز به مانند پیاز سرخ می‌کنیم. آنگاه برنج را نیز آبکشی کرده و مواد را با هم‌مخلوط می‌کنیم. طرز تهیه مواد گوشتی: پیاز را سرخ می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه‌و گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا مقداری سرخ شود. در مرحله بعد مواد آماده شده را به مواد مخلوط شده اضافه‌می‌کنیم و برروی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم‌بکشد.

برنج کدو حلوایی ساری

PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلي

    کدو حلوایی میوه خوش آب و رنگ و مقوی پاییزی است که می‌توان با آن انواع دسر‌ها و غذا‌های خوشمزه را تهیه کرد

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۷:۱۴:۵۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *