رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۴ فروردین ۱۳۹۷

برنج کدو حلوایی ساری

لینک این مطلب کپی شد!

برنج کدوحلوایی یکی از غذاهای محلی استان مازندران است.

مواد لازم:

کدوحلوایی پوست کنده خرد شده: ۲ عدد
سیر چرخ کرده و سرخ شده: ۱ بوته
برنج آبکشی: ۲ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

مواد لازم برای مواد گوشتی:

پیاز خرد شده و سرخ شده: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کدو را پوست کنده و خرد می‌کنیم و درظرفی دیگر پیاز خرده شده را سرخ می‌کنیم، همچنین سیر را نیز به مانند پیاز سرخ می‌کنیم. آنگاه برنج را نیز آبکشی کرده و مواد را با هم‌مخلوط می‌کنیم. طرز تهیه مواد گوشتی: پیاز را سرخ می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه‌و گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم ومی‌گذاریم تا مقداری سرخ شود. در مرحله بعد مواد آماده شده را به مواد مخلوط شده اضافه‌می‌کنیم و برروی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم‌بکشد.

kado01f10 برنج کدو حلوایی ساری

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    برنج کدوحلوایی سمتای شمال و مازندران اینا که رفتیم خوردم طعم خوبی داشت ولی ادویه خاصی نداشت

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    کدو حلوایی میوه خوش آب و رنگ و مقوی پاییزی است که می‌توان با آن انواع دسر‌ها و غذا‌های خوشمزه را تهیه کرد

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *