بلیط هواپیما تور خارجی

آش ویشیل اراک

تاریخ انتشار : ۷ بهمن, ۱۳۹۶

به گزارش سیری در ایران به دلیل تغییر سبک زندگی بسیاری از غذاهای سنتی و روش ها و آداب نشستن پای سفره تغییر کرده باشد، اما ایام عید فرصتی است تا دوباره بزرگترها دیگ های بزرگ خود را برپا کنند و در خانه هایشان بوی غذاهای خوشمزه ای را به راه بیندازند که فقط در دور سفره های دسته جمعی لذت خوردن دارد، غذاهایی که بخشی از فرهنگ و سنت ماست.
در بسیاری از مناطق استان مرکزی نیز رسم بر این است که برخی از اهالی استان مرکزی نیز در اولین ظهر سال نو در خانه بزرگترها جمع شده و آش محلی به خصوص آش ویشیل دستپخت مادربزرگشان را نوش جان می کنند. در ادامه با سیری در ایران همراه باشید و دستور پخت این آش سنتی را مطالعه فرمایید و با پخت ان کنار عزیزانتان لذت ببرید.

موادلازم برای تهیه غذابرای ۴ نفر:
رشته آشی نصف بسته
سبزی آش نیم کیلو
پیاز یکعدد
تخم مرغ یک عدد
نخود یک پیمانه
آبغوره به مقدار دلخواه
زردچوبه به مقدار لازم

طرزتهیه:
ابتدانخودوپیازراخوب باهم میکوبیم وزردچوبه وآب رابه آن اضافه میکنیم روی حرارت میگذاریم تابطورکامل بجوش آید . سپس سبزی ورشته آشی رااضافه کرده ویک عددتخم مرغ می افزاییم . درپایان باآبغوره ونمک آنرامزه دارمیکنیم.
این غذاشامل :
گروه نان وغلات،گروه میوه هاوسبزیهاوگروه گوشت وحبوبات ومغزها میباشد.

پربازدیدترین ها:

آش ویشیل اراک

آش ویشیل اراک

PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    میشه تخم مرغو داخل آش اضافه نکنیم؟ آخه اصلا حس خوبی به تخم مرغ ندارم احساس می کنم حالت نیم پز میشه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۰۰:۲۱ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    آش ویشیل اراک یه غذای سنتی و مهم تو اراکه که برای میل کردن اون حتما همگی باید در سر سفره حاضر باشن و میل کردنش هم آداب ورسوم خاصی داره.

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۸:۳۷:۵۰ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *