آش رشته دوغ یکی از غذاهای محلی روستای در شهرستان در تویسرکان در استان همدان است.
مواد مورد نیاز:
(رشته، دوغ، ترههای کوهی (غازیاقی ghazyaghi، اشتر خوارoshtor khar، بابونهbaboneh، تره گلهtareh goleh، تره سرکانی tareh serkani)
طرز تهیه:
تمام ترههای کوهی را در مقداری آبجوش ریخته تا کاملا بپزندسپس رشته را به آن اضافه میکنیم و در نهایت نمک و دوغ را به آن اضافه کرده و برای عصرانه مصرف میگردد.
به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 5]
نظر کاربران :
آش رشته خودش ب تنهایی خوشمزه اس همراه با کشک.فکر نمیکنم با دوغ چنگی ب دل بزنه
ما این آش رو در همدان خوردیم و به عنوان آش همدانی میشناسیمش طعمش خیلی خوب هست و دیگه نیاز به استفاده از کشک نداره و خودش ترش هست