بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش رشته دوغ

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۹ مهر ۱۳۹۳

آش رشته دوغ یکی از غذاهای محلی روستای در شهرستان در تویسرکان در استان همدان است.

مواد مورد نیاز:

(رشته، دوغ، تره‌های کوهی (غازیاقی ghazyaghi، اشتر خوارoshtor khar، بابونهbaboneh، تره گلهtareh goleh، تره سرکانی tareh serkani)

طرز تهیه:

تمام تره‌های کوهی را در مقداری آبجوش ریخته تا کاملا بپزندسپس رشته را به آن اضافه می‌کنیم و در نهایت نمک و دوغ را به آن اضافه کرده و برای عصرانه مصرف می‌گردد.

آش رشته دوغ آش رشته دوغ

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    آش رشته خودش ب تنهایی خوشمزه اس همراه با کشک.فکر نمیکنم با دوغ چنگی ب دل بزنه

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    ما این آش رو در همدان خوردیم و به عنوان آش همدانی میشناسیمش طعمش خیلی خوب هست و دیگه نیاز به استفاده از کشک نداره و خودش ترش هست

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    حداکثر سایز عکس : 2 مگابایت.