بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش برگه

زمان مطالعه : 2 دقیقه
۱۳ شهریور ۱۳۹۸

آش برگه یکی از انواع آش های محلی شهر اراک و استان مرکزی است که معمولاً در فصل بهار تهیه می شود. البته این آش در استان های همدان و لرستان نیز مرسوم است.
مواد اولیه آش برگه برای ۴ نفر:
لوبیا چیتی پخته شده: ۱ پیمانه
رشته آش: ۲۵۰ گرم
نخود پخته شده: ۱پیمانه
عدس پخته شده: ۱ پیمانه
برگه زرد آلو ترش: ۲ پیمانه
سبزی آش: نیم کیلو
شیره: نصف پیمانه
سرکه قرمز: ۱ پیمانه
سیر سرخ شده: ۱ بوته
پیاز: ۲ عدد
چغندر: ۱ عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
نعنا: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم

آش برگه

طرز تهیه آش برگه:
ابتدا در ظرف مناسبی روغن ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه و فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و بعد چغندرهای خرد شده را به غذا اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و ۱ لیتر آب اضافه کرده و می گذاریم بپزد.
کمی که گذشت سبزی را خرد کرده و به آش اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم و بعد آلوهای خیس خورده و شسته شده را به همراه رشته آش اضافه کرده و هم میزنیم. حبوبات پخته شده و شیره انگور و همچنین سرکه را در مراحل آخر اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم آش جا بیفتد.
نوش جان!
نکات:
۱- سعی کنید به جز مرحله آخر درب ظرف را نبندید تا آش شما بد رنگ نشود.
۲- اگر دوست دارید شیره و سرکه را از آش حذف کرده و آن را با مواد دلخواه بخورید.
۳- حتما آلو ها را از شب قبل خیس کنید و آنها را به همراه آبشان به غذا اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشید.
منبع:سیتی پدیا

           
چاپ

لینک های مرتبط :

رزرو هتل جااینجاس
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *