بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش برنج همدانی

۲ مرداد ۱۳۹۳

استان همدان تنوع غذایی زیاد است و علاوه بر انواع غذاهای رسمی که در عذاهای ایران آورده شده؛ برخی از انواع غذاهای محلی نیز رواج دارد. غذاهای محلی این خطه عبارتند از: کوفته همدانی،آش بروش ( boros )، تله کنجی(talakonji )، تاماشی، سرکوله و… در اینجا با طرز تهیه آش برنج همدانی آشنا می شویم .
آش برنج همدانی

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج ………………………….. ۱ پیمانه

گشنیز خرد شده ………………. ۲۰۰ گرم

عدس …………………………. یک چهارم پیمانه

آب قلم ………………………… ۲ لیوان

نمک …………………………. به میزان لازم

ماست برای سرو با غذا ……… مقداری

طرز تهیه :

ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت زودتر خیس می کنیم(بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه می پزیم تا خوب پخته شود. بعد از اینکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روی برنج ریخته و می گذاریم چند جوش بزند. پس از آن عدس، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. وقتی خوب لعاب دار شد، برای سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشیده و هرکس بسته به ذائقه ی خود می تواند به آن، ماست یا آبغوره اضافه کند تا این آش، بیش از پیش باب طبع شود.

متخصصان تغذیه معتقدند این آش در فصل سرما برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

آش برنج همدانی
__________________

 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    آش برنج تقریباً شبیه فرنی پخته شده میشه مزه اش بد نیست یه چیز که خیلی مهمه اینه که حتما از برنج محلی و خرد شده در این آش استفاده کنید

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *