(الوک میوه درختی بیابانی است که در مناطق جنوبی کشور با آب و هوای خشک و بیابانی رشد پیدا می کند که در اطرف جهرم به وفور یافت می شود)
مواد لازم:
الوک تلخ، خرده برنج، عدس
طرز تهیه:
الوک تلخ را با پوست کوبیده سپس در آب خیس میزنیم بعد از این که کاملا خیس خورد از صافی عبور داده تا پوست الوکو از مغزآن جدا شود آنگاه آب
به دست آمده را در دیگ می جوشانیم.
بعد خرده برنجی را که از قبل خیس زده ایم را آبکش کرده و به آن اضافه می کنیم تا با آن آب مخصوص جوش خورده و دانه اش نرم شود و عدسی را
که قبلا پخته شده را به آن اضافه کرده تا با هم جوش خورده و تا جا افتادن غذا صبر می کنیم .
نظر کاربران :
سلام اینا اشتباه هست یکدفعه ۲۵دقیقه که جوش آمداب آلوک بعد از آن برنج میریزیم درضمن آلوک باید آسیاب شده باشد اینقدر خوشمزه هست
در این روش ۳پیمانه برنج را بعد از ۱۵ مرحله اضافه میکنیم وشعله را کم میکنیم بعد از ۱الی ۱/۵ساعت اماده میشود
۵پیمانه الوک تلخ منظورم هست برای تعیین اب ضرب در ۳ کنید-مقدار برنج ۳/۵پیمانه
سلام باید برای ۵ پیمانه الوک تلخ ۳برابر اب بریزیم ،هروقت که جوش امد یک پیمانه اب بریزیدتا ۱۵پیمانه تمام شود سپس برنج را بریزید
پیاز نداره ما پیاز میریزیم
پس پیازش کو
آش الوک جهرم یکی از آش های بومی فارس ، بسیار مقوی و سرشار از کلسیم و آهن هست.
من خودم از اش الوک زیاد خوشم نمیاد چون که یه مزه تلخی میگیره اگه از الوک شیرین استفاده کنیم بد میشه؟ لطفاً یکی جواب بده
الوک تلخ در حین پختن شیرین میشود.
من مرتب درست میکنم تلخ نمیشه که.
باید برای ۵ پیمانه ۳برابر اب بریزیم وقتی اب الوک صاف شده به جوش امد طی ۱۵ مرحله ۱۵ پیمانه اب را اضافه کنید وسپس برنج را بریزید