بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش الوک

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

(الوک میوه درختی بیابانی است که در مناطق جنوبی کشور با آب و هوای خشک و بیابانی رشد پیدا می کند که در اطرف جهرم به وفور یافت می شود)

مواد لازم:

الوک تلخ، خرده برنج، عدس

طرز تهیه:

الوک تلخ را با پوست کوبیده سپس در آب خیس میزنیم بعد از این که کاملا خیس خورد از صافی عبور داده تا پوست الوکو از مغزآن جدا شود آنگاه آب

به دست آمده را در دیگ می جوشانیم.

بعد خرده برنجی را که از قبل خیس زده ایم را آبکش کرده و به آن اضافه می کنیم تا با آن آب مخصوص جوش خورده و دانه اش نرم شود و عدسی را

که قبلا پخته شده را به آن اضافه کرده تا با هم جوش خورده و تا جا افتادن غذا صبر می کنیم .

ojhvqy1m2dc4ega0e5 آش الوک

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

instagram
 

نظر کاربران :

  • زینب جلوداری

    در این روش ۳پیمانه برنج را بعد از ۱۵ مرحله اضافه میکنیم وشعله را کم میکنیم بعد از ۱الی ۱/۵ساعت اماده میشود

    ۴ دی, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • زینب جلوداری

    ۵پیمانه الوک تلخ منظورم هست برای تعیین اب ضرب در ۳ کنید-مقدار برنج ۳/۵پیمانه

    ۴ دی, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • زینب جلوداری

    سلام باید برای ۵ پیمانه الوک تلخ ۳برابر اب بریزیم ،هروقت که جوش امد یک پیمانه اب بریزیدتا ۱۵پیمانه تمام شود سپس برنج را بریزید

    ۴ دی, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • سینا

    پیاز نداره ما پیاز میریزیم

    ۱۶ فروردین, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
  • سینا

    پس پیازش کو

    ۱۶ فروردین, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    آش الوک جهرم یکی از آش های بومی فارس ، بسیار مقوی و سرشار از کلسیم و آهن هست.

    ۱۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    من خودم از اش الوک زیاد خوشم نمیاد چون که یه مزه تلخی میگیره اگه از الوک شیرین استفاده کنیم بد میشه؟ لطفاً یکی جواب بده

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
    • یسنا

      الوک تلخ در حین پختن شیرین میشود.
      من مرتب درست میکنم تلخ نمیشه که.

      ۲۳ بهمن, ۱۳۹۷
    • زینب جلوداری

      باید برای ۵ پیمانه ۳برابر اب بریزیم وقتی اب الوک صاف شده به جوش امد طی ۱۵ مرحله ۱۵ پیمانه اب را اضافه کنید وسپس برنج را بریزید

      ۴ دی, ۱۳۹۹

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *