بلیط هواپیما تور خارجی

آجیل پلو آذربایجان

تاریخ انتشار : ۱۶ آذر, ۱۳۹۶

در بعضی مناطق آذربایجان در مهمانی های رسمی شان، پلوی مخلوط و پروپیمانی درست می کنند که به آجیل پلو معروف است. سیری در ایران دستور پخت این غذای خوشمزه را برای شما قرار داده است . شما هم این پلوی خوشمزه و پررنگ و لعاب را برای مهمانی هایتان امتحان کنید. در ادامه با سیری در ایران همراه باشید تا تمام نکات ریز درباره طبخ این غذای لذیذ را فرا بگیرید
این غذای خوشمزه را با ترکیبی از آجیل های مورد علاقه تان بپزید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم برای ۴تا۶ نفر
• ۵۰۰ گرم برنج
• ۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان
• ۳۰۰ گرم برگه زردآلو
• ۵۰۰ گرم برگه قیسی
• ۲۰۰ گرم خلال بادام
• ۲۰۰ گرم خلال پسته
• ۳۰۰ گرم زرشک
• ۲ عدد پیازمتوسط
• ۱ ق چ زعفران سائیده شده
• کره به مقدار لازم
• نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا تکه های مرغ را بشویید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس آنها را خرد کنید. برنج را هم از چند ساعت قبل خیس کنید.

پربازدیدترین ها:

۲٫ قابلمه ای حاوی آب روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس برنج را همراه با نمک به آن اضافه کنید و بگذارید مغز آن نیم پز شود. بعد آن را آبکشی کنید.

۳٫ برگه های زردآلو را بشویید و در کاسه مناسبی حاوی مقداری آب حدود ۲ساعت خیس کنید. زرشک را نیز پاک کرده و پس از شستن در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. حالا قیسی ها را هم بشویید و از وسط نصف کنید. قیسی های نصف شده را در مقداری آب خیس کنید.

۴٫ در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. سپس کمی زعفران به آن اضافه کرده و قیسی ها را در مخلوط کره و زعفران کمی تفت دهید.از طرف دیگر یکی از پیازها را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید. سپس در تابه دیگری مقداری کره بریزید و پیاز خرد شده را در آن سرخ کنید. در این فاصله برگه های زردآلو را نیز داخل سبدی بریزید و بگذارید آب اضافی آنها خارج شود. پس از آن، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید. زرشک را هم به صورت جداگانه در کره یا روغن سرخ کنید.
۵٫ پیاز دیگر را نیز به صورت خلالی خرد کنید و در تابه دیگری حاوی کمی کره و زعفران تفت دهید. پس از آن تکه های مرغ را همراه با نمک اضافه کرده وسرخ کنید.

۶٫ در قابلمه مورد نظر مقداری روغن بریزید و ته آن را با سیب زمینی یا نان بپوشانید. سپس برنج، مخلوط برگه زردآلو، قیسی، خلال بادام و پسته و زرشک را به صورت لایه لایه آنقدر بریزید تا مواد تمام شود. بعد آن را به روش معمول دم کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی آجیل پلو:
۱- برنج را از قبل در آب نمک خیس کنید.
۲- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۳- از میزان مساوی از آجیل هایی مانند گردو، (خلال) بادام، (خلال)پسته، فندق، بادام هندی، تخمه آفتابگردان، قیسی، زرشک و کشمش استفاده کنید. اگر خیلی بزرگ هستند آن ها را خرد کنید.

آجیل پلو آذربایجان

آجیل پلو آذربایجان

آجیل پلو آذربایجان

PDFPrint

بیشتر بخوانید:

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    غذای خیلی خوشمزه و دلچسبیه که خیای هم مقوی هست.بختطر سنگینی این غذا پیشنهاد میکنم به عنوان شام استفاده نکنید

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۱:۲۳:۴۵ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    این غذا به مرصع پلو هم معروف است که در آن هویج یا خلال نارنج در کنار خشکبار دیگر استفاده می شود. برای خوشمزه تر شدن آن برنج را با آب گوشت بپزید

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۴:۰۸:۰۶ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    به به . به این غذای مجلسی . من عاشق این جور غذا ها هستم . برای ماه رمضان هم خیلی خوب است .

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۸:۴۷:۰۶ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *