رزرو هتل ایران بوم گردی

آبگوشت بوقلمون

زمان مطالعه : 7 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۳ فروردین ۱۴۰۰

همانطور که می دانید گوشت بوقلمون گوشتی با طبع گرم و یکی از مقوی ترین و مفیدترین و کم ضررترین گوشتها می باشد. این گوشت طعم لذیذی دارد و در ترکیب برخی از غذاهای ایرانی استفاده می شود.در این مطلب می خواهیم با طرز تهیه آبگوشت بوقلمون که بسیار راحت است و عطر دلنشین و طعم بی نظیری دارد، آشنا شویم .

بوقلمون
مواد لازم
گوشت بوقلمون: نیم کیلو (بهتر است از گردن و ماهیچه استفاده شود)
سیب زمینی: ۲ عدد
نخود: ۵۰ گرم
لوبیا چیتی: ۵۰ گرم
سیر: ۴ حبه
پیاز بزرگ: ۱ عدد
هویچ: ۱ عدد
زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
آب: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
ساقه کرفس: ۳ عدد
جعفری تازه خرد شده: یک دسته ( اختیاری)
برگ بو: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
لیمو عمانی: ۲ عدد
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم (اختیاری)

آبگوشت بوقلمون

طرز تهیه
برای تهیه آبگوشت بوقلمون قبل از هر کاری باید نخود و لوبیا را برای چند ساعت در آب بخیسانید. سپس گوشت بوقلمون را به چند تکه تقسیم کنیم تا بهتر پخته شود. ابتدا مقدار کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. سپس پیاز‌ را خرد کنید و کمی تفت دهید و بعد گوشت بوقلمون را به آن اضافه کنید. سطح بوقلمون را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سپس کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه بوقلمون را کمی تفت دادید، یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. بوقلمون را همراه با حبوبات، گوجه، کرفس، سیر، برگ بو، پیاز و لیمو عمانی و آب داخل قابلمه بریزید و با شعله ملایم روی گاز قرار دهید. برای خوش رنگ‌تر شدن آبگوشت بوقلمون می‌توانید کمی رب گوجه فرنگی نیز به آن اضافه کنید.

بعد از حدود چند دقیقه که آبگوشت تقریباً نیم پز شد و تقریباً نیم ساعت قبل از آماده شدن آبگوشت، باید سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید. سپس آن را به دو نصف تقسیم کنید و داخل آبگوشت بیندازید. جعفری تازه را به صورت ساطوری خرد کنید و در این مرحله به آبگوشت بوقلمون اضافه کنید. اضافه کردن جعفری به این آبگوشت اختیاری است، اما این کار به خوش عطر و طعم شدن آبگوشت بوقلمون شما کمک زیادی می‌کند. بعد از اضافه کردن مواد اجازه دهید آبگوشت چند دقیقه دیگر بپزد و آبگوشت کاملاً جا بیفتد. این آبگوشت را می‌توانید هم به صورت عادی و سرو کنید و هم آب و گوشت آن را جدا کنید. سپس گوشت‌ها را با سیر و پیاز داخل آبگوشت بکوبید. آبگوشت خوشمزه بوقلمون که یک آبگوشت لذیذ برای مهمانی هم هست را در زودپز هم می‌توانید درست کنید.

آبگوشت بوقلمون

خواص آبگوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون برخلاف گوشت‌های قرمز چربی و کلسترول پایینی دارد. در طب سنتی نیز از به خواص بوقلمون اشاره شده و از آن به عنوان گوشتی مفید یاد می‌شود و خواص درمانی روغن بوقلمون نیز از دیگر خواص آن است. این گوشت سرشار از ویتامین B و A است و موجب کاهش کلسترول و جلوگیری از بیماری‌هایی مثل سرطان در بدن می‌شود. این گوشت حاوی مقادیر زیادی سلنیوم، روی، فسفر آهن است و می‌توانید از بروز بیماری‌های زیادی جلوگیری کند. فسفر موجود در بوقلمون می‌تواند به تشکیل استخوان‌های بدن کمک کند. نکته جالبی که باید در مورد گوشت بوقلمون بدانید این است که پروتئین موجود در آن از هر نوع گوشتی بیشتر است و مقادیر زیادی امگا ۳ دارد. خواص گوشت بوقلمون در بدنسازی به دلیل پروتئین زیاد موجود در این گوشت است که موجب عضله سازی در ورزشکاران می‌شود. طرز تهیه برگر بوقلمون یا بوقلمون شکم پر در تمام کشورهای دنیا بسیار مرسوم است.

آبگوشت بوقلمون
در ادامه به مهم‌ترین فواید آبگوشت بوقلمون اشاره شده است:
بهبود عملکرد روده
بوقلمون گوشت سفید برای ibs ایمن است. با این حال توصیه می شود که پوستش را قبل از پخت بکنید. همچنین از بوقلمون ارگانیک استفاده کنید ،زیرا به احتمال زیاد منجر به مشکلات هاضمه نمی شود.
کنترل سطح قند در افراد دیابتی
برخی متخصصان بهداشتی به بیماران دیابتی بوقلمون را توصیه می کنند، زیرا به کنترل سطوح قند خون کمک می کند.
کاهش کلسترول
مقدار کلسترول در بوقلمون به تیرگی گوشت بستگی دارد. سینه بوقلمون که گوشت سفید دراد، سطح پایینی از کلسترول را در مقایسه با گوشت تیره دارد. بنابراین بهتر است که از گوشت بوقلمون تیره برای کلسترول بالا اجتناب کنید. شما می توانید سطح چربی را با حذف پوست از گوشت بوقلمون کاهش دهید.
کاهش بی‌خوابی
تریپتوفان که در گوشت بوقلمون نیز یافت می شود، توسط مغز برای تولید سروتونین استفاده می شود. سروتونین یک انتقال دهنده عصبی است که بدن را آرام و تقویت می کند و منجر به حس خوب می شود، که برای کسانی که از بی خوابی رنج می برند، مفید است.
سلنیوم یک ماده مغذی دیگر است که در بوقلمون یافت می شود و باعث افزایش و بهبود خواب و افزایش ایمنی بدن می شود. بسیاری از مردم بوقلمون را برای بی خوابی می خورند؛ زیرا حاوی ویتامین B3 و B6 است که در کنترل شرایط مفید هستند.
مفید برای بارداری
از مصرف گوشت های بدون چربی باید در دوران بارداری اجتناب شود و این امر شامل بوقلمون نیز می شود. می تواند منجر به نوعی مسمومیت غذایی شود که می تواند برای بارداری خوب نباشد. مسمومیت غذایی از بوقلمون می تواند منجر به علائم آنفولانزا مانند علائم و حتی مننژیت در موارد حاد شود.
مهم است که در صورت بروز چنین علائمی با پزشک مشورت کنید. افزایش وزن می تواند در صورتی رخ دهد که بوقلمون به همراه پوستش مصرف کنید. کالری زیادی دارد و مقدار زیادی چربی که در پوستش یافت می شود. حتی خوردن یک تکه پوست کوچکش هم می تواند ۷۰ کالری داشته باشد.
اگر در مقادیر زیاد خورده شود، می تواند منجر به استفراغ و احساس بیماری شود. استفراغ ممکن است در صورتی رخ دهد که شما بوقلمونی بخورید که درست پخته نشده، چون می تواند منجر به عفونت معده شود.
محصولات فرآوری شده بوقلمونی می تواند برای سلامتی بسیار مضر باشد.
بسیاری از گوشت های فرآوری شده، دودی می شوند و یا با استفاده از نیتریت ساخته می شوند. این ها با آمین هایی ترکیب می شوند که به طور طبیعی در گوشت وجود دارند و ترکیبات ان نیتروسو را تشکیل می دهند که سرطان زا هستند.
مطالعات نشان داده اند که گوشت پردازش شده، مرتبط با رشد سرطان است. خطرات چاقی، بیماری های قلبی، فشار خون بالا، کلسترول بالا، سرطان و ناباروری با سطح جذب گوشت افزایش می یابد. مصرف همه محصولات فرآوری شده بوقلمون را به حداقل برسانید.
بوقلمون حاوی سلنیوم معدنی است. برخی مطالعات نشان داده اند که دریافت بالای سلنیوم ممکن است خطر روده بزرگ، پروستات، ریه، مثانه، پوست، مری و سرطان های معده را کاهش دهد.
این یک رژیم غذایی کلی است که در دست یابی و حفاظت از سلامت خوب مهم است.
رفع مشکلات گوارشی
کاهش وزن
اغلب توصیه می شود که بوقلمون را برای کاهش وزن بخورید، زیرا غنی از پروتئین است. پروتئین شما را پر می کند و هم چنین هضم غذا را کاهش می دهد و در نتیجه باعث می شود که احساس سیری را بعد از غذا داشته باشید.
به این معنی است که شما در طول وعده غذایی بعدی خود کم تر پرخوری خواهید کرد. اگر می خواهید بوقلمون را در رژیم کاهش وزن خود بگنجانید، بوقلمون سفید کم چرب را انتخاب کنید، که کالری کمی دارد. سینه بوقلمون هم گزینه خوبی است. اندازه هر وعده بسیار مهم است.
جلوگیری از سرطان
سلنیوم نوعی آنتی اکسیدان است که به جلوگیری از سرطان کمک می کند. مطالعات بیان می کنند که مکمل های سلنیوم می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کند.
سلنیوم دارای قدرت حفاظت از بدن انسان از آلاینده همانند نقره، جیوه، کادمیم و سایر عناصر مضر است. آنتی اکسیدان های موجود در گوشت بوقلمون به جلوگیری از آسیب رساندن به سلول های بنیادی رادیکال کمک می کنند و شما را جوان نگه می دارد.
تقویت استخوان‌ها
گوشت بوقلمون حاوی کلسیم، منیزیم، پروتیین و ویتامین D است که به تقویت استخوان ها کمک می کند و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
منیزیم موجود در گوشت بوقلمون به جذب کلسیم از غذاهای غنی از کلسیم کمک می کند. چنانچه بارها در بخش سلامت نمناک گفته شد منیزیم به آرام کردن اعصاب و اضطراب , به هضم کمک می کند, از یبوست جلوگیری می کند, گرفتگی ماهیچه را کم می کند, سطوح مواد معدنی سدیم, کلسیم و پتاسیم را تنظیم می کند.
تقویت سیستم ایمنی بدن
گوشت بوقلمون حاوی یک اسید آمینه مهم به نام تریپتوفان است. تریپتوفان به تولید سروتونین در تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. برای تقویت سیستم ایمنی خود باید گوشت بوقلمون را مصرف کنید.
بهبود عوارض کم خونی
بوقلمون دارای مقدار زیادی آهن است. آهن برای تولید خون و انرژی بسیار ضروری است. کمبود آهن در بدن می تواند باعث خستگی, ریزش مو, سردرد, پوست خشک, ناخن های ترد و ترد باشد.
افزایش متابولیسم بدن
ویتامین B، به افزایش متابولیسم بدن کمک می کند و به کاهش وزن کمک می کند. میزان متابولیسم پایین منجر به افزایش وزن, کلسترول و تری گلیسرید, خطر ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون بالا می شود. برای افزایش متابولیسم بدن و کاهش وزن باید گوشت بوقلمون را مصرف کنید.
سلامت پوست و مو
خوردن گوشت بوقلمون به طور منظم سلامت پوست و مو را افزایش می دهد. پروتئین بلوک ساختمانی مو و پوست است. گوشت بوقلمون در ترکیب با ویتامین c تولید کلاژن را افزایش می دهد و پوست زیبا را تقویت می کند. هم چنین مانع ریزش مو می شود و به رشد موهای ریخته کمک می کند. اینها فواید سلامتی گوشت بوقلمون هستند.
درمان افسردگی

سلامت دندان‌ها
گوشت بوقلمون تیره معمولاً حاوی ویتامین و مواد معدنی بیشتری نسبت به بوقلمون سفید است، اما چربی و کالری بیشتری دارد. بوقلمون زمانی که دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد، پخته می شود.
بوقلمون های علفزارها به طور معمول دارای محتوای امگا ۳ بالاتری نسبت به بوقلمون پرورش یافته در دامداری های صنعتی هستند. کندن پوست بوقلمون نیز مقدار زیادی از محتویات چربی را حذف می کند.
مواد مغذی و ارزش تغذیه ای بوقلمون:
۸۵ گرم سینه بوقلمون کباب شده شامل این موارد است:
-۱۳۵ کالری
-۳.۲۶ گرم چربی
-۰ گرم کربوهیدرات
-۲۴.۷۰ گرم پروتئین

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

هتل های وان ترکیه تراول ماگ
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جاباما سایت ویلا و اقامتگاه آنلاین