رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۰ آبان ۱۳۹۸

آبگوشت با آب انار

اشتراک گذاری

آبگوشت با آب انار یک غذای خوشمزه ایرانی است.آبگوشت از غذاهای پر خاصیت ایرانی است که طرفدار زیادی دارد برای تنوع بیشتر در اینجا می خواهیم طرز تهیه آبگوشت با آب انار با طعمی متفاوت را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم ( برای ۵ یا ۶ نفر):
گوشت سردست نیم کیلو
پیاز متوسط دو عدد
نخود و لوبیا سفید یک فنجان
فلفل سبز ریز چند عدد
سیب زمینی استانبولی ۲۵۰ گرم آب انار ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل وزردچوبه به میزان کافی

آبگوشت با آب انار

طرز تهیه:
گوشت را پس از پاک کردن و شستن، چند تکه کرده و با پیاز خرد شده و روغن کمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و ۲ لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب گوجه فرنگی را کمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید.
نکات :
در تهیه این آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار دارای خواص بسیاری است و حتی در احادیث هم بر خوردن آن تأکید شده است. از جمله خواص آن می توان موارد زیر را نام برد :
۱- انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب است.
۲- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
۳- انار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.
۴- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
۵- مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
۶- انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
۷- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد. ازاین رو امام صادق(ع) می فرماید : به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *