آبشار شادان(هفت طبقه) , ۷ کیلومتری جنوب شهرستان کردکوی در دل جنگلهای بکر و طبیعی دامنه کوه البرز قرار دارد کردکوی در ۲۵ کیلومتری غرب شهرستان گرگان قرار دارد.
ارتفاع آبشار در حدود ۴۰ متر است که آب در شکست های زیبا در هفت نقطه آن منظره ای زیبا را ایجاد کرده است. یه همین دلیل به آبشار هفت طبقه معروف گشته است . این آبشار تا چند سال قبل ناشناخته بود تا اینکه گروهی از کوهنوردان بالابلوک در مسیر کوهنوردی با آن برخورد نمودند. برای رفتن به آبشار معمولا از مسیر داو (دو آب) که محل تلاقی دو رودخانه است حرکت می کنند که در این مکان تابلوی مشخصات درازنو هم نصب شده است که می تواند راهنمای خوبی باشد. مسیر سمت راست به یال درازنو منتهی می شد و مسیر سمت چپ به آبشار هفت طبقه. مسیر دارای شیبی ملایم است و حدود دو ساعت طول می کشد تا به آبشار برسید. در طول مسیر از مکان های غول سنگ، تیل سر، توسکا چشمه و سپس جاده طرح جنگل عبور می کنید. در این مکان ۲ آبشار وجود دارد که آبشار جنوبی کوچکتر و خروشانتر است. برای رسیدن به آبشار در حدود ۱ ساعت پیاده روی لازم است.
۱۲ آبان ۱۳۹۶
آدرس روی نقشه :
آب و هوای شهر کردکوی
دمای فعلی : 13 درجه سانتیگراد
وضعیت آب و هوا : ابرهای پراکنده
پیشبینی آب و هوا برای 5 روز آینده
یکشنبه - ۱۴۰۳/۱۱/۰۷ > دما : 10 درجه سانتیگراد، وضعیت : ابرهای متفرق
دوشنبه - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸ > دما : 9 درجه سانتیگراد، وضعیت : کامل ابری
سه شنبه - ۱۴۰۳/۱۱/۰۹ > دما : 7 درجه سانتیگراد، وضعیت : بارش خفیف باران
چهارشنبه - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ > دما : 8 درجه سانتیگراد، وضعیت : ابرهای متفرق
پنج شنبه - ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ > دما : 8 درجه سانتیگراد، وضعیت : کامل ابری
دیدگاه ها :
*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.
۱۵ سال پیش با لباس معمولی و در فصل تابستان به این آبشار رفتم و تا طبقه سوم به زور رسیدم چون مرتب سر میخوردیم.
کنار محل پارک ماشین ها اون زمان یک کبابی بود که طعم کباب جوجه درسته اش رو هنوز بیاد دارم. اگر برای آبشار گردی هم نرفتید شاید کباب خوشمزه بهانه خوبی برای این دیدار باشه
ی راهنما میخوایم که مارو ببره ابشار