جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

باسلق ارومیه ای (سوجوق)

تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

ارومیه و آذربایجان غربی هم مانند دیگر استانها غذا و شیرینی مخصوص به خود دارد و چه خوب است در سفر به هر استانی با غذاهاو شیرینیهای سنتی آن استان آشناشده و با یادگیری طرز تهیه آن یادو خاطره آن سفر را نزد خود زنده کنیم.یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه مخصوص ارومیه باسلق ارومیه ای یاهمان سوجوق می باشد که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم .
%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D9%84%D9%82 باسلق ارومیه ای (سوجوق)
مواد لازم :

مقداری گردوی درسته
یک قاشق چایخوری کره
۲ پیمانه آب
۱پیمانه نشاسته
۲ پیمانه سر خالی شکر
به میزان لازم پودر نارگیل تازه( بوی ماندگی ندهد)

طرز تهیه:

۱)) ترشی نشاسته را میگیریم ( دردستور لرزانک ترشی گرفتن را ارائه کرده ام)و ۲ ساعت آن رادر آب می خیسانیم.
۲)مواد را در تابه ریخته به آرامی روی حرارت ملایم هم میزنیم ( مواظب باشید تا گلوله نشود) .
۳)کمی که سفت شد شکر را اضافه میکنیم( اگر خیلی سفت بود با احتیاط کمی آب اضافه میکنیم)و مرتب میزنیم تا رنگ مواد کاملا” شفاف شودو از ظرف جدا شود و حالت کشدار پیدا کند.
۴)تابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کره جذب شود سپس گلاب را اضافه مینمائیم و آن را ورز میدهیم.
۵) پودر نارگیل را روی سینی پخش کرده و مواد را روی انها ریخته و ۲ باره روی مواد پودر اضافه کرده و آن را ورز میدهیم تا از چسبندگی آن کاسته شود.
۶)سینی را کاملا” تمیز کرده و عمل فوق را تکرار میکنیم و مواد را باز کرده و گردو ها را میچینیم و با کمک کاردک آن را لوله میکنیم یا قالب میزنیم.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد