رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۳ شهریور ۱۳۹۳

قروت بیرجند

اشتراک گذاری

قروت یا قوروت یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.

مواد اولیه تهیه قوروت شامل:

گردو، پیاز، نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه، دارچین، روغن و آب است.

طرز تهیه:

ابتدا گردوها و پودر قروت را داخل مخلوط کن ریخته و به همراه دولیوان آب باید۶-۷ دقیقه خوب بچرخد تا روغن گردواز این مخلوط در بیاید. سپس درقابلمه پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن مایع تفت می‌دهیم سپس هنگامی که پیاز به مرحله تغییررنگ رسید و سبک شد به آن نعنا و نمک و فلفل سیاه‌رو اضافه می‌کنیم.

وقتی مواد داخل مخلوط کن آماده شد و رنگ بنفش تیره زیبایی گرفت داخل قابلمه ریخته وبا اون ۲ لیوان آبی که مانده می‌توان باقی قروتها رو از دیواره مخلوط کن جمع کرده و به قابلمه اضافه کرد وسپس می جوشانیم.

این غذا را می‌توان با خوراک بادمجان یا پوره سیب زمینی یا مخلوطی ازعدس و کدو و سیب زمینی آبپز نیز میل کرد.

قوروت قروت بیرجند

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *