بلیط هواپیما تور خارجی

هواری قشم

دسته بندی مطالب بر اساس :
2017-11-09

ابتدا پياز را کمى تفت مى‌ دهيم و بعد سبزى (گشنيز، شويد، شنبليله. سير) را در روغن سرخ کرده ماهى را که قبلاً نمک زده‌ شده از نمک شسته و آن را با سبزى سرخ مى‌ کنند و فلفل و ادويه و زردچوبه را کمى زياد تر از ادويه‌ هاى ديگر به آن اضافه مى‌ کنند تا رنگ آن کاملاً زرد شود. بعد از سرخ شدن مواد مقدارى آب به آن اضافه مى‌ کنند تا کاملاً روى مواد را بپوشاند، هنگامى که آب جوش آمد برنج را که از قبل خيسانده بودند به آن اضافه مى‌ کنند تا آب آن کاملاً بخار شود و دم بکشد.

هواری از بهترین و خوشمزه و پر طرفدار ترین غذا های محلی قشم است حتما در سفرتان به قشم این غذای لذیذ را امتحان کنید.

هواری قشم

PDFPrint
دسته بندی :
برچسب ها :
جاجیگا تور

مطالب مرتبط :

در حال بارگزاری...

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.