تنوع آش و غذاهای آبکی در استان اردبیل جالب و ستودنی است. غذاهایی مقوی، سالم و در عین حال لذیذ و خوشعطر که هوش از سر هر انسانی خواهد برد. آش شیر یکی دیگر از غذاهای سنتی و بومی استان اردبیل است. البته آش شیر در مناطق دیگری از کشور از جمله استان آذربایجان شرقی و شهرستان تبریز نیز به عنوان غذای بومی و سنتی محسوب شده و طرفداران بسیاری را از آن خود کردهاست. قطعا کلسیم موجود در شیر برای سلامت استخوانهای بدن لازم و ضروری است که میتوان با میل کردن این آش خوشمزه به این مهم دست یافت. آشپزهای استان اردبیل با استفاده از شیر، گندم پوستشده، نخود، نمک، فلفل، گردو، کشمش و بادام به طبخ این غذای سنتی و بومی میپردازند. البته برخی از مادران هنرمند استان اردبیل با توجه به ذائقهی افراد خانواده، مواد اولیهی ترکیبی را اضافه یا حذف میکنند.
نظر کاربران :
اگه این آش با شیر محلی باشه خیلی خوشمزه تر میشه تا با شیر پاستوریزه
این آش خیلی اش قوی هست پیشنهاد می کنم گردو با دومی که میخواین استفاده کنید و حتما قبلش به صورت آرد در بیارید که اذیت نشید و خیلی خوشمزه بشه
تنوع آش و غذاهای آبکی در استان اردبیل جالب و ستودنی است. غذاهایی مقوی، سالم و در عین حال لذیذ و خوشعطر