رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۵ مرداد ۱۳۹۸

کوکوی اسفناج و مرغ

اشتراک گذاری

طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ را در این مطلب به شما آموزش داده ایم تا بیشتر از این سبزی پر از خاصیت استفاده کنید. اسفناج یکی از سبزیجات فوق العاده مفید برای بدن به شمار می آید.همانطور که می دانید در لیست غذاهای ایرانی کوکو ها طرفداران زیادی دارند از آنجا که اکثر غذاهای ایرانی با برنج همراه است در بعضی از وعده ها بودن  کوکو ها بسیار دلنشین است .
مواد لازم:
فیله مرغ (ریز خرد شده): ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
برگ اسفناج تازه یا یخ زده (ریز خرد شده): به مقدار لازم
پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
۱. روغن در در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید.
۲. فیله های مرغ را ریز خرد کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با نمک، فلفل سیاه، آرد و نشاسته مخلوط کنید. سپس مخلوط اسفناج تفت داده شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
۳. سفیده تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا کف کنند و به همراه فیله مرغ به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کرده و کف دست خود پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.

کوکوی اسفناج و مرغ

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *