رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۹ فروردین ۱۳۹۶

نگاهی به ساختار گردشگری انگلستان

اشتراک گذاری

گردشگری، پنجمین صنعت بزرگ انگلستان به‌شمار می‌آید. حمایت دولت از صنعت گردشگری در انگلستان عمدتا از طریق سازمان‌هایی نظیر وزارت فرهنگ و رسانه انجام می‌پذیرد. وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش از اداره ویزیت اینگلند و ویزیت بریتین حمایت می‌کند. همچنین مجمع ولز، هیات اجرایی اسکاتلند، اداره‌های توسعه منطقه‌ای، اداره توسعه لندن و اداره‌های محلی نیز از حمایت‌های دولتی برخوردارند. میزان سرمایه‌گذاری دولتی در گردشگری در سطوح ملی، منطقه‌ای و محلی رقمی بیش از ۲ میلیارد پوند است. وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش، به‌منظور بازاریابی خارج و داخل کشور بیش از ۱۳۰ میلیون پوند در اختیار ویزیت بریتین و ویزیت اینگلند قرار می‌دهد که بخشی از ۲ میلیارد پوند است. دولت همچنین سرمایه‌گذاری زیادی در بازی‌های المپیک ۲۰۱۲ کرد؛ یکی از مهم‌ترین رویدادهایی که یک کشور می‌تواند برای جذب گردشگر از آن بهره‌مند شود. همچنین دولت هر سال مبالغ هنگفتی از منابع دولتی را به‌منظور بهبود کیفیت محصولات گردشگری، به ارتقای مهارت در بخش گردشگری اختصاص می‌دهد. از سوی دیگر، دولت هزینه‌هایی را برای حفظ سایر محصولات مهم گردشگری نظیر موزه‌های رایگان، جاذبه‌های فرهنگی مهم و میراث‌های فرهنگی صرف می‌کند.

سیاست‌ها و برنامه‌ها

در سال ۲۰۰۷، ویزیت بریتین به درخواست وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش یک بررسی راهبردی در گردشگری بریتانیا انجام داد و به شناسایی روش‌های ارتقای کارآیی و اثربخشی حمایت دولت از گردشگری و تضمین هماهنگی بهتر در سرمایه‌گذاری دولت در گردشگری پرداخت. نتیجه این بررسی در ۱۱ فوریه سال ۲۰۰۹ منتشر شد که حاوی مجموعه پیشنهادهایی با هدف هماهنگی بهتر سطوح محلی، منطقه‌ای و ملی برای سرمایه‌گذاری در گردشگری بود. به دنبال این بررسی، ویزیت بریتین سعی کرد موقعیت بریتانیا در بازارهای پیشین بین‌المللی را با اتکا بر شبکه‌های ارتباطی خود در خارج از کشور تثبیت و در بازارهای نوظهور سرمایه‌گذاری کند. همچنین هماهنگی کارآ و اثربخش تلاش‌های بازاریابی برون‌مرزی اداره‌های ویزیت اینگلند، ویزیت اسکاتلند، ویزیت ولز، ویزیت لندن، اداره‌های توسعه منطقه‌ای و برخی از اداره‌های محلی از جمله اهداف راهبردی ویزیت بریتین است. ویزیت بریتین نقشی محوری در هماهنگی پژوهش‌های گردشگری به‌عهده دارد و منبع مشورتی مهمی برای وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش در تعیین خط‌مشی گردشگری و تدوین راهبرد آن است.

وظایف اصلی ویزیت اینگلند بازاریابی موفق و کارآ برای بریتانیایی‌ها و ایجاد مشارکت برای نیل به این هدف است. به علاوه، ویزیت اینگلند در همراهی با اداره‌های توسعه منطقه‌ای، اداره توسعه لندن و اداره‌های محلی، از توسعه گردشگری محلی حمایت می‌کند. دولت مطمئن است این ساختار موجب تقویت رهبری استراتژیک و مشارکت بهتر ذی‌نفعان خصوصی و دولتی می‌شود و ابزار پاسخگوتر و قوی‌تر را برای رشد و حفظ صنعت گردشگری انگلیس در بلندمدت به وجود خواهد آورد. همچنین وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش، شورای مشورتی گردشگری و گروه وزارتخانه‌های مرتبط با گردشگری را تاسیس کرد. در واقع تشکیل این دو گروه از جمله پیشنهادهای پروژه بازنگری چارچوب گردشگری بریتانیا بود. هدف وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش از تشکیل «شورای مشورتی گردشگری» کسب اطمینان از این بود که این وزارتخانه طی دوران‌های سخت اقتصادی، اطلاعات به‌موقع و صحیحی را مستقیما از صاحبان مشاغل و دیگر ذی‌نفعان گردشگری دریافت می‌کند.

در نتیجه، حوزه‌هایی که نیازمند توجه و اقدامات بیشتری هستند شناسایی می‌شوند. این شورا ارتباطی مستقیم و منظم میان دولت و بخش خصوصی برقرار کرده و به شناسایی چگونگی حمایت دولت از بخش خصوصی در زمان بحران، کمک می‌کند. همچنین این شورا بررسی نحوه حمایت دولت از بخش خصوصی برای نیل به موفقیت‌های آتی را نیز در دستور کار خود دارد. در انگلستان پیشرفت و توفیق گردشگری وابسته به همکاری تمامی بخش‌های دولتی و سازمان‌ها است. گروه وزارتخانه‌های مرتبط با گردشگری با هدف همکاری اثربخش‌تر با صنعت گردشگری و افزایش فهم بین دولتی و ملی در مورد احتیاجات و نیازهای این صنعت برای مواجهه با چالش‌های غیرمنتظره ناشی از رکود جهانی تاسیس شد. گروه وزارتخانه‌های مرتبط با گردشگری، فعالیت‌هایی را بررسی می‌کند که دولت باید به‌منظور حمایت از این صنعت طی دوران دشوار بحران انجام دهد. همچنین فرصت‌های موجود در عرضه محصولات گردشگری را مورد توجه دولت قرار می‌دهد.

استراتژی گردشگری

وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش، استراتژی گردشگری برای سال ۲۰۱۲ و پس از آن را تدوین و در همکاری نزدیک با ویزیت بریتین، ویزیت اینگلند، اداره‌های توسعه منطقه‌ای و بخش خصوصی، برای تحقق این استراتژی در بازی‌های المپیک تلاش کرد. این استراتژی به‌دنبال حداکثرسازی منافع مالی صنعت گردشگری از بازی‌های المپیک ۲۰۱۲ بود. براساس چشم‌انداز تدوین‌شده از این بازی‌ها، برای تحقق اهداف ذیل تلاش می‌کرد:

– تمام کسب‌وکارهای گردشگری در بریتانیا در این بازی‌ها منتفع شوند

– وجهه بین‌المللی بریتانیا بهبود یابد

– استقبال بی‌نظیری برای تمام بازدیدکنندگان ارائه شود

– مهارت‌های نیروی انسانی را ارتقا دهد

– کیفیت اقامت را افزایش دهد

– موجب افزایش بازدیدهای «کسب‌وکار و رویداد» شود

– پایداری را بهبود دهد

بر همین اساس، تحقیقات منتشر شده به وسیله ویزیت بریتین و ویزیت لندن حاکی از آن است که سود برگزاری بازی‌های المپیک ۱/ ۲ میلیارد پوند بوده که بیش از نیمی از این منافع، پس از برگزاری این رویداد ورزشی محقق شد.

 نگاهی به ساختار گردشگری انگلستان

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *