مواد لازم :
تخم مرغ : ۲ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد
نخود : ۱ فنجان
جعفری ساطوری شده : قدری
فلفل قرمز : قدری
ترشی : ۰.۵ فنجان
عدس : ۰.۲۵ فنجان
آویشن : قدری
سیر : ۲ عدد
نمک : قدری
طرز تهیه :
نخود را به همراه یک چهارم آن عدس ۲۴ ساعت بخیسانید و آنها را دو بار چرخ کنید هنگام چرخ کردن در بار دوم دو حبه سیر، یک عدد سیب زمینی کوچک، قدری نمک، فلفل قرمز و بکین پودر به ان اضافه کنید بعد به همراه یک عدد تخم مرغ از آن خمیر درست کنید ۲ ال ۳ ساعت که در یخچال ماند در روغن سرخش کنید، البته میتوانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد، توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است، بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، بسته به طبع خود از سسهای مختلف استفاده کنید، جنوبیهای ایران فلافل را با ترشی تند و کم آب میل میکنند.
نظر کاربران :
فلافل آبادان غذايي است كه با كمترين امكانات تهيه مي شودو مهمترين نكته آن ادويه خاص آن مي باشد
بهترين فلافل در خيابان لشگر اهواز است
فلافل آبادان رو فقط باید در آبادان اونم به صورت سلف سرویس بخورید.حتی اگر خودمون تو خونه درست کنیم مثل اونا نمیشه.اونا یه ادویه های خاصی هم میزنن