شیرینی نارگیلی یکی شیرینی های سنتی ایران است.نارگیل میوهی آبداری است که پس از خشک شدن تمام رطوبت خود را از دست میدهد. با وجود از دست دادن آب، نارگیل خشک فواید درمانی بسیاری دارد. بحثی که نارگیل حاوی چربی اشباع نشده است در مورد نارگیل خشک اصلاً صادق نیست زیرا چربی اشباع شده و کلسترول ندارد. خواص درمانی و خوشمزگی نارگیل خشک در بسیاری از نقاط جهان محبوبیت دارد. نارگیل خشک حاوی مواد غذایی اساسی همچون فیبر، مس، منگنز و سلیسیم است. برای یک زندگی سالم نارگیل خشک بهترین خشکباری است که میتوانید در رژیم غذایی خود وارد کنید.
نارگیل خشک از نظر فیبر غنی است و به سلامتی قلب کمک میکند. مردان به ۳۸ گرم فیبر و زنان به ۲۵ گرم فیبر نیاز دارند. با خوردن نارگیل خشک تمامی فیبر مورد نیاز خود را تأمین میکنید که باعث سلامتی قلب شما می شود. اگر خواهان مغزی تیزهوش هستید نارگیل خشک را در برنامه غذایی خود وارد کنید. تحقیقات بسیاری نشان میدهد نارگیل خشک عملکرد مغز را تقویت میکند. نارگیل خشک میتواند جلوی پیشروی بیماریهای مغزی مانند آلزایمر را بگیرد. با ۵.۲ میلیگرم سیلیسیم، نارگیل خشک سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. با خوردن نارگیل خشک خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها کاهش مییابد.
نارگیل خشک بسیاری از مشکلات گوارشی مانند یبوست، زخم اثنیعشر و هموروئید را برطرف میکند. نارگیل خشک عوارض جانبی ندارد و در هر سنی که باشید میتوانید آن را مصرف کنید. با خوردن روزانه نارگیل خشک از مشکلاتی مانند آرتروز (درد مفاصل) و پوکی استخوان جلوگیری کنید. نارگیل خشک مواد معدنی بسیاری دارد که به تقویت مفاصل شما کمک میکند و بدن شما را سالم نگه میدارد.
مواد لازم:
سفیدهی تخم مرغ… ۳ عدد معادل ۱۲۵ گرم
شکر…۲۵۰ گرم
پودر نارگیل چرب.. ۱۲۵ گرم
وانیل.. نوک قاشق چای خوری
آب لیموی تازه…. یک دوم قاشق چای خوری
روغن مایع… ۷۵ گرم
طرز تهیه:
ابتدا شکر و پودر نارگیل و نصف سفیدهی تخم مرغ و نصف روغن مایع رو با هم مخلوط میکنیم و از چرخ گوشت دو بار رد میکنیم. سپس مواد رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم و به مدت یک ربع مدام هم میزنیم و دمای موا باید ملایم باشد بعد یک ربع یه ذره از مواد رو برداشته و تست میکنیم که دونههای شکر در مواد حل شده باشد سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و باقیماندهی روغن مایع و سفیده را به همراه آب لیموی تازه و وانیل اضافه میکنیم و هم میزنیم. دوباره با حرارت کم به مدت ده دقیقه هم میزنیم.
مواد رو به مدت یک ساعت از روی حرارت برمیداریم تا خنک شود
بعد یک ساعت مواد رو داخل قیف با ماسورهی ساده میریزیم کف قالب را کاغذ روغنی میگذاریم و سپس چرب میکنیم.
مواد رو با فاصله روی کاغذ روغنی میزنیم و در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت پانزده دقیقه قرار میدهیم. روی شیرینیها را هم به دلخواه خلال بادام یا پودر پسته بزنید. سپس فر رو خاموش کنید و بگذارید شیرینیها از حرارت خود را از دست بدهند و آن بعد از کاغذ روغنی جدا کنید
نکته: آب لیمو بخاطر سفید بودن شیرینی نارگیلی استفاده میشود.
منابع:خبربانو-خبرگزاری میزان
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.