رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۸ فروردین ۱۳۹۶

شیرینی بادانه مازندران

لینک این مطلب کپی شد!

شیرینی بادانه مازندران شیرینی بادانه با طعم های مختلف یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی مازندران است که اغلب توسط خانم های ماهر مازندرانی تهیه می شود برای این کار ابتدا مقدار لازم برنج را می جوشانند تا خیس خورده و آب به داخل برنج بنشیند بعد آنرا خشک می کنند به مدت دو روز وبعد روغن را خوب داغ می کنند و برنج خشک را داخل آن ریخته تبدیل به برنجک می کنند و می گذارند سرد شود بعد شهد شکر و آب را درست کرده و برنجک را داخل آن می ریزند و بعد در داخل ظروف ریخته وآن را برش داده و در ظرف می چینند شیرینی آماده است

 شیرینی بادانه مازندران

           
 

نظر کاربران :

  • نسترن حبیب الهی

    یک شیرینی محلی و سبک از برنج است که بیشتر در مازندران درست میشه ، بادانه در بعضی از شهرهای مازندران به عنوان یکی از شیرینی های عروسی و حنابندان است که توسط خانواده عروس پخته و سرو میشه .

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *