رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

خورشت آغوز مسما گیلان

تاریخ بروزرسانی :
۱۵ شهریور ۱۳۹۶

خورشت آغوز مسما ( فسنجان با گوشت مرغابی یا اردک) یکی از غذاهای محلی و بسیار معروف در استان زیبای مازندران است. این غذا به خاطر وجود گوشت اردک، گردو و رب انار سرشار از ویتامین بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. گفتنی است که گوشت اردک منبعی غنی و عالی از فسفر، آهن، روی، نیاسین و ویتامین‌های B 6 و B 12 می‌باشد. درصد فسفر، منگنز و روی نیز در گردو بالا بوده و میزان سدیم ( نمک) آن کم است. از این‌ها گذشته، رب انار هم خالی از خاصیت نیست. این ماده غذایی ترش و خوشمزه، کلسترول بد خون را از بین برده و رفع کننده برفک و جوش صورت نیز می‌باشد. پس مشاهده می‌کنید که خوردن این غذا چقدر برای شما مفید است. در این مقاله، دستور کامل طبخ این خورشت فوق‌العاده را برای شما عزیزان بیان می‌کنم.
مواد اولیه:
گردو: ۲۰۰ گرم.
پیاز سرخ‌کرده: ۷۵ گرم.
رب انار: ۵۰ گرم.
شکر: ۷۵ گرم.
آب: ۲ لیتر.
دانه ساییده شده انار: ۱۰۰ گرم.
گوشت اردک: ۶۰۰ گرم.
نمک، زردچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم.
در ابتدای کار، پیاز را تا حد طلایی شدن سرخ کنید. سپس، گوشت اردک را اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب سرخ شود. در مرحله بعد، ۲ لیتر آب را داخل غذا ریخته و بعد از این که جوش آمد، پودر گردو و دانه های ساییده شده انار خشک را به مواد بیفزایید. بعد، شکر، زردچوبه، نمک و رب انار را در ظرفی کاملاٌ با یکدیگر مخلوط کرده و داخل خورشت بریزید. پس از گذشت حدود ۲ ساعت، آغوز مسمای خوشمزه را به همراه نان یا برنج و البته ترشی‌های محلی خطه گیلان میل کنید. نوش جان.

-آغوز-مسما-گیلان-1 خورشت آغوز مسما گیلان

-آغوز-مسما-گیلان خورشت آغوز مسما گیلان

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 1]
           
 

نظر کاربران :

  • رضا

    با سلام
    لطفا در عنوان مطلب تون نزنید خورشت گیلانی، همان خورشت مازندرانی بنویسید. در گیلان در این خورشت شکر نمی ریزند. یا ترش درست می کنند و یا عادی. از رب انار ترش استفاده میکنند

    ۱۶ مرداد, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفیع

    خورشت فسنجان که یکی از متنوع ترین خوراک های ایرانیه در قسمت های شمالی و مرکزی و غرب ایران طبخ میشه رو امتحان کردم و واقعا نمیشه براتون بگم کدومش خوشمزه تره. من شاید ۷ مدل مختلف رو امتحان کردم

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    من زیاد دوسش نداشتم چون با گوشت اردک درست کرده بود نکه بد بودا ولی من دوس نداشتم

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *