گوشت چرخکرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعنا داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوشمزه هستند.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
پیازداغ: ۳ قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
آب: ۵۰۰ میلیلیتر
ارزن خوراکی بدون پوست: ۳۰۰ گرم
عدس پخته: ۱۰۰ گرم
کشک: ۲۵۰ میلیلیتر
سیر داغ: ۳ قاشق سوپخوری
نعنا داغ: یک قاشق سوپخوری
زعفران حل کرده در آب: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
* پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابهای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.
* اکنون ۵۰۰ میلیلیتر آب به مواد بیافزایید و صبر کنید تا بجوشد.
* حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و ۲۰ دقیقهی دیگر بجوشانید تا بپزد.
* سپس عدس پخته را بیافزایید و مخلوط کنید.
* بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
* سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و ۱۰ دقیقه صبر کنید.
* اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.