رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۴ شهریور ۱۳۹۳

تاک پلو

لینک این مطلب کپی شد!

تاک پلو یکی از غذاهای محلی شاهرود در استان سمنان است.

مواد لازم:

ادویه و روغن به مقدار لازم
برگ مو ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
گرد لیمو عمانی ۱ قاشق سوپ خوری
مرغ بی استخوان ۵۰۰-۶۰۰ گرم

طرز تهیه:

مرغ‌ها رو به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بذارید توی یخچال برای حداقل ۱ ساعت بمونه تا مزه دار بشه. برگ موها رو بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید. برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها رو با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشه. تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ‌ها رو به اون اضافه کنید و بذارید تا مرغ‌ها سرخ بشن و بعد هم به اون کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بذارید تا با کمی آب خوب بپزه و به همراه پلو سرو کنید.

-پلو تاک پلو

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    خوردنش خالی از لطف نیست بهتره امتحانش کنم، هر غذایی که با برگ مو درست بشه رو من دوست دارم

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    همون سبزی پلو با مرغ هست فقط یکم سبزیش متفاوت هست و بوی خیلی خاصی و خوبی میده.خوشمزه هم هست

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *