رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲ مرداد ۱۳۹۳

اگیردک

اشتراک گذاری

اگیردک نام نان محلی روستای زرقان از توابع فامنین شهرستان همدان می باشد .این نان با طعمی لذت بخش همیشه در سفره اهالی این منطقه قرار دارد . در زیر با طرز پخت این نان آشنا خواهیم شد .

مواد لازم :
آرد ۲ کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۸۰۰گرم
شیر یک لیوان
یک چونه کوچک خمیر
خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری
زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
ابتداا خمیر مایه را در یک لیوان آب ولرم حل می کنیم بعد با چونه خمیر مخلوط می کنیم کمی هم آرد می ریزیم و مخلوط میکنیم می گذاریم کنار تا ور بیاید هر موقع پف کرد آماده است . شکر را در آب حل کرده و همه مواد را به خمیر اضافه می کنیم خمیر راخوب ورز داده تا به دست نچسبد دستمان را به آب می زنیم خمیر را صاف می کنیم و رویش کمی آرد می پاشیم و پارچه ای تمیز و ضخیم روی آن کشیده تاخمیر خوب ور بیاید دو سه ساعت بعد نصف لیوان روغن مایع به آن اضافه کرده

agir.jpg اگیردک

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *