اگیردک نام نان محلی روستای زرقان از توابع فامنین شهرستان همدان می باشد .این نان با طعمی لذت بخش همیشه در سفره اهالی این منطقه قرار دارد . در زیر با طرز پخت این نان آشنا خواهیم شد .
مواد لازم :
آرد ۲ کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۸۰۰گرم
شیر یک لیوان
یک چونه کوچک خمیر
خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری
زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتداا خمیر مایه را در یک لیوان آب ولرم حل می کنیم بعد با چونه خمیر مخلوط می کنیم کمی هم آرد می ریزیم و مخلوط میکنیم می گذاریم کنار تا ور بیاید هر موقع پف کرد آماده است . شکر را در آب حل کرده و همه مواد را به خمیر اضافه می کنیم خمیر راخوب ورز داده تا به دست نچسبد دستمان را به آب می زنیم خمیر را صاف می کنیم و رویش کمی آرد می پاشیم و پارچه ای تمیز و ضخیم روی آن کشیده تاخمیر خوب ور بیاید دو سه ساعت بعد نصف لیوان روغن مایع به آن اضافه کرده
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.