رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۴ شهریور ۱۳۹۳

آش گندم

اشتراک گذاری

آش گندم به روش‌های گوناگون تهیه می‌شود. آش گندم غذای محلی استان زنجان است. در زنجان گندم را تمیز کرده و می‌شویند. سپس در آب خیس می‌کنند و پس از نرم شدن در شیر می‌پزند. در آذربایجان به این آش هدیگ می‌گویند.

مواد لازم :
اسفناج: ۲ کیلو
حبوبات از همه نوع (نخود- لوبیاـ عدس ـ باقلای خشک): نیم کیلو
پیاز درشت: ۴ تا ۵ عدد
گندم: ۲۵۰ گرم
روغن: به مقدار کافی
نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:

نکته حساس برای تهیه این آش آنست که حبوبات و گندم آن قبلا خیس شده و کاملا پخته شود تا لعاب بیاندازد چون این آش برنج ندارد. پیاز را خرد می‌نماییم و با روغن سرخ می‌کنیم. در صورت تمایل کمی زردچوبه به آن می‌زنیم تا بپزد و مرتب آنرا بهم می‌زنیم تا آش لعاب بیاندازد اسفناج را تمیز کرده درشت خرد می‌کنیم و داخل آش می‌ریزیم. وقتی تمام مواد آش پخته شد و جا افتاد، آش را می‌کشیم و روی آنرا کمی پیاز سرخ کرده و نعناع می‌دهیم اگر بخواهیم لعاب آش بیشتر شود ممکن است ۲ قاشق سوپخوری آرد را با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ کنیم و در اواخر طبخ در آش بریزیم و بهم بزنیم و بعد از چند جوش آ ش را بکشیم.

آش گندم آش گندم

           
 

نظر کاربران :

  • فامیلاکالا

    اش فقط اش رشته خودمون که فوق العادست بخصوص تو هوای سرد میچسبه

    ۱۵ آبان, ۱۳۹۵ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *