رزرو هتل تفریحات کیش

گوزلمه ارومیه

۶ شهریور ۱۴۰۱

گوزلمه یکی از غذاهای محلی ارومیه است.•“گوزلمه” در زبان ارومیه‌ای به معنای “منتظرنشو” است. یعنی غذایی که نیاز به انتظار زیاد ندارد و زود آماده می‌شود.این غذا در گذشته بسیار پر کاربرد بود زمانی که برای کسی مهمون سر زده می آمد گوزلمه را برای آنها درست می کردند چون هم زمان زیادی برای تهیه نمی خواست و هم بدون رودربایستی از هم این غذا را درست می کردند. گوزلمه در واقع از تخم مرغ و ماست تهیه می شود و بسیار مقوی است و شما می توانید برای وعده صبحانه یا عصرانه و یا یک شام سبک در نظر بگیرید. گوزلمه را با نان یوفکا درست می کنند که بیشتر بیس آن برای ترکیه می باشد ورژن ارومیه آن بسیار ساده و عامه پسند است.

گوزلمه ارومیه

موا لازم :

تور اروپا

ماست ۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۴ حبه
روغن کافی برای سرخ کردن تخم مرغ
نمک به میزان لازم.

طرز تهیه:

۱. اول تخم مرغ هارا در ماهیتابه سرخ می‌کنیم.

۲. وقتی کاملا پخت ابتدا نمک وسیر له شده وسپس ماست را اضافه کرده با شعله ملایم کمی به هم زده

۳. بعد از ۵ دقیقه همزمان شعله گاز را خاموش و غذا را به آرامی هم می‌زنیم. غذا آمادس.

نکته: در صورت سرخ کردن سیر با تخم مرغ بوی سیر بسیار کمتر خواهد بود. این غذا مثل املت با نان سرو می‌شود. ضمنا ماست در ماهیتابه نباید زیاد هم زده شود که آبکی نشود. یک مزیت این غذا دمای متعادل غذاست که بعداز ریختن ماست دیگه داغ داغ نیست. مخصوصا برای کسانی که عجله هم دارند.

 

           
برو بالا
ادامه تحصیل در انگلستان
 

نظر کاربران :

  • ارومیه قلب آذربایجان

    ارومیه‌ قلب آذربایجان ?
    گوزلمه در زبان‌ ترکی اورمیه‌ به معنی ( منتظر نشو ) از غذاهای سنتی و ترکی شهر اورمیه محسوب میشه واقفا خوشمزه هستش.
    یاشاسین اورمیه ?
    یاشاسین آذربایجان ?

    ۲۶ اردیبهشت, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • ارومیه قلب آذربایجان

    ارومیه قلب آذربایجان
    یاشاسین آذربایجان یاشاسین اورمیه

    ۳ آبان, ۱۳۹۶ پاسخ دادن
  • رضا

    سلام
    طرز تهیه اش توضیح کامل داده نشده
    اما من عاشقشم

    ۴ آذر, ۱۳۹۴ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *