رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۵ مهر ۱۳۹۹

کباب چامپ سیستان و بلوچستان

اشتراک گذاری

کباب چامپ سیستان و بلوچستان ،یا همان دنده کباب که از راسته گوسفند آغشته به ادویه‌های پاکستانی و بنگالی تهیه شده، از جمله غذای بومی سیستان و بلوچستان است که اتفاقا در رستوران‌های این منطقه پیدا می‌شود و ادویه‌ها، خوردن آن را به شدت به تجربه‌ای متفاوت بدل کرده‌اند.

کباب چامپ

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت گوساله چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

فلفل سبز تند: ۲ عدد، ساطوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

گوجه‌فرنگی متوسط: ۲ عدد، رنده‌شده

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

پودر هل سبز: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه

۱- روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.

۲- فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه‌ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

۳- گوجــه‌فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

نکات

۱- برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲‌سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۲- گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می‌کند.

۳- چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

۴- چامپای سنتی را با روغن حیوانی تهیه می‌کنند.

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *