بلیط هواپیما تور خارجی

چنگالی

2018-10-22

چنگالی غذایی سریع پخت به شمار می‌رود که برای عصرانه گزینه‌ای عالی محسوب می‌شود. این غذا به دو روش سیستانی و مشهدی آماده می‌شود. البته در شهرهای جنوبی مانند یاسوج هم از دستوری مشابه روش مشهدی استفاده می‌کنند. طبق بعضی گفته‌ها مردم مشهد به دلیل چنگمالی شدن این غذا آن را چنگالی می‌نامند. امروزه تنها قدیمی‌های مشهد دستور پخت چنگالی را به یاد دارند. برای تهیه آن در روش مشهدی نان بیات را خُرد و در روغن داغ می‌ریزند و در ادامه شکر، شیره نبات یا حتی عسل به آن اضافه می‌کنند. در دستور پخت سیستانی از روغن حیوانی استفاده می‌شود.

چنگالی

PDFPrint
سوئیت تبریز تور رزرو هتل
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر
  • حسن حسن زاده جمعه 28 دى 1397 - ساعت 20:14:32

    خوردنی وخوشمزه و شیرین که کالری نسبت زیادی داره

    پاسخ دادن
  • رها مسعودی دوشنبه 10 دى 1397 - ساعت 00:38:33

    خیلی پر چرب و چاق کننده هست.خیلی هم خوشمزه نیست.اگر خوردین دست بجوین وگرنه از گلتون همینجوری زحم میکنه تا داخل معدتون.حکم خار خوردن رو داره

    پاسخ دادن
  • نظر بدید، جایزه ببرید!

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)