کوسه را قطعه قطعه میکنیم و با پوست در آب نمک و زرد چوبه می جوشانیم تا کاملاً پخته شود، بعد از پخته شدن پوست و استخوان آن به راحتی کنده می شود، گوشت پخته شده را کاملاً له می کنیم و آن را می فشاریم تا آب آن گرفته شود و ماهی له شده خشک شود (این کار را برای برطرف شدن بوی کوسه ماهی حتماً باید انجام داد) بعد آن را با پیاز و سبزی (گشنیز و شوید و پیاز خرد شده) در روغن سرخ می کنیم مقداری رب گوجه و لیمو عمانی خشک به آن اضافه می کنیم در قابلمه می گذاریم تا کاملاً پخته شود و آب آن بخار شود. این روش برای تهیه پودینی سفره ماهی هم استفاده شود.
این غذا یکی از غذا های پر طرافدار قشم است و در اکثر رستوران ها سرو می شود.
دیدگاه ها :
*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.
خیلی خیلی خوشمزه س خیلیا میگن کوسه بوی بدی داره ولی داخل کلی ادویه میخوابنن این گوشتارو بعد درستش میکنن