بلیط هواپیما سوئیت تبریز

پودينى کوسه يا سفره ماهى قشم

۱۷ آبان ۱۳۹۶

کوسه را قطعه‌ قطعه مى‌کنيم و با پوست در آب نمک و زرد چوبه مى‌ جوشانيم تا کاملاً پخته شود، بعد از پخته شدن پوست و استخوان آن به راحتى کنده مى‌ شود، گوشت پخته شده را کاملاً له مى‌ کنيم و آن را مى‌ فشاريم تا آب آن گرفته شود و ماهى له شده خشک شود (اين کار را براى برطرف شدن بوى کوسه ماهى حتماً بايد انجام داد) بعد آن را با پياز و سبزى (گشنيز و شويد و پياز خرد شده) در روغن سرخ مى‌ کنيم مقدارى رب گوجه و ليمو عمانى خشک به آن اضافه مى‌ کنيم در قابلمه مى‌ گذاريم تا کاملاً پخته شود و آب آن بخار شود. اين روش براى تهيه پودينى سفره ماهى هم استفاده شود.

این غذا یکی از غذا های پر طرافدار قشم است و در اکثر رستوران ها سرو می شود.

پودينى کوسه يا سفره ماهى قشم

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    خیلی خیلی خوشمزه س خیلیا میگن کوسه بوی بدی داره ولی داخل کلی ادویه میخوابنن این گوشتارو بعد درستش میکنن

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *