خانه » خبرهای گردشگری » نشست آموزشی کارشناسان طبیعت‌گردی برگزار می‌شود

نشست آموزشی کارشناسان طبیعت‌گردی برگزار می‌شود

تاریخ خبر : ۱۳۹۳/۲/۲۸ – نشست دو روزه‌ی آموزشی کارشناسان حوزه‌ی طبیعت‌گردی استان‌های سراسر کشور از فردا در ارگ آزادی آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیش از ۶۰ نفر از کارشناسان حوزه‌ی طبیعت‌گردی از ۳۱ استان و مناطق آزاد کشور همراه کارشناسان مربوطه‌ی ستادی با شرکت در نشست دو روزه‌ی آموزشی با مباحثی مانند «بوم‌گردی در بستر رقابت جهانی گردشگری»، «نقش نظام‌ها و جوامع بومی در حفاظت از منابع طبیعی و توسعه پایدار گردشگری»، «آگاهی از دستورالعمل ساخت و بهره‌برداری اقامتگاه‌های بوم‌گردی»، «گردشگری بومی، رویکردی برای توسعه پایدار» و نیز «ارائه پروژه انرژی خورشیدی و نقش آن در معماری‌های بومی» آشنا می‌شوند.

در حاشیه‌ی این نشست که به همت اداره کل کمیته‌های ملی گردشگری برگزار می‌شود، بازدید از نمایشگاه جانبی «کاربرد انرژی خورشیدی در صنعت گردشگری» و نیز بازدید میدانی از پارک ملی خجیر با هدف آشنایی با روش‌های تعامل با سازمان حفاظت محیط زیست و توسعه پایدار طبیعت‌گردی در مناطق چهارگانه انجام می‌شود.

نشست آموزشی کارشناسان طبیعت‌گردی استان‌های کشور ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ در ساختمان مرکزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار می‌شود.

=_UTF-8_B_MjA2LTEzOS5qcGc=_= نشست آموزشی کارشناسان طبیعت‌گردی برگزار می‌شود

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / ۵. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما ❤️

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا