بلیط هواپیما تور خارجی

قابلی بجنورد

2018-04-28

قابلی، نوعی پلو بجنوردی است که بیش‌تر در فصل سرما تهیه می‌شود. مواد تشکیل دهنده آن گوشت چرخ کرده به شکل کوفته ریزه، خرما هسته گرفته، رشته پلویی، لوبیا چیتی، برنج، رب، پیاز داغ و ادویه است. این غذا با مواد متفاوتی در شهرهای دیگر ایران مانند تبریز نیز تهیه می‌شود.

موادلازم قابلی پلو:

۴۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گوساله خرد شده
۲۰۰ گرم خلال پسته و بادام خیس خورده
نصف پیمانه شکربرای هویج و
نصف پیمانه برای کارامل
۴ پیمانه برنج هندی
۱ عدد پیازبزرگ،نگینی خرد شده
۵ عددهویج بزرگ خلال شده
۱ پیمانه کشمش
زیره و پودر هل به اندازه دلخواه
نمک فلفل و سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

پربازدیدترین ها:

طرز تهیه:

قابلی پلو : گوشت را با پیازدر تابه با کمی روغن روی حرارت تفت داده تا آب گوشت کشیده وبا پیاز سرخ شود. فلفل ونمک وزرد چوبه را اضافه وبا مقداری آب گذاشته تا گوشت پخته شود.
خلال های هویج را با کمی روغن کاملا تفت داده و شکر را اضافه کنید.تا باهم ترکیب وهویج مزه دارشود.
کشمش را تفت داده و بعد خلال های بادام و پسته را هم به کشمش اضافه وتفت دهید .سپس از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
نصف پیمانه شکر را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط بدون استفاده از قاشق گذاشته تا ذوب شده و به رنگ قهوه ای درآید.سپس نصف پیمانه آب جوش را با احتیاط به آن اضافه کرده وقتی کاملا رقیق شد از روی حرارت بردارید.گوشت پخته و سرخ شده را با هویج وترکیب خلال وشربت مخلوط کنید ویا جدا گانه لابلای برنج بپاشید و روی آن ازترکیب گل زیره و پودر هل بپاشید.سپس روی حرارت دم برنج را گرفته وبا حرارت ملایم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه گذاشته تا برنج دم کشیده وآماده شود.شما می توانی کشمش را جداگانه در زمان سرو غذا روی پلو بریزید.

قابلی بجنورد

PDFPrint

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جاجیگا تور