رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۹ تیر ۱۳۹۴

طرز تهیه قیساوا

لینک این مطلب کپی شد!

قیساوا یه نوع خوراک بسیار خوشمزه و مقویه آذریه که معمولا برای صبحانه روزهای سرد سرو میشه و در هرسه استان آذری زبان ایران غذای محلی محسوب میشه. مواد لازم…. خرمای رطب : ۲۵۰ گرم کره : ۵۰ گرم گردوی خرد شده : نصف پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد طرز تهیه : هسته خرما رو بگیرید و داخل کره تفتشون بدیدوقتی خرما کاملا نرم و له شد گردو رو بهش اضافه کنید کمی تفت بدید تا گردو ها نرمتر بشن درانتها تخم مرغ ها رو درظرفی ریخته کمی هم بزنید تا ازلختگی دربیان و به خرما اضافه کنید وقتی تخم مرغ پخت غذا رو تا داغه با نون تازه سرو کنید نکته ۱: درتمام طول پخت جرارت باید ملائم باشه تا خرما ها نسوزن نکته ۲: میتونید ازخرمای شیراز هم استفاده کنید اما دراین صورت دو سه قاشق غذا خوری هم باید آب موقع تفت تو کره اضافه کنید، چون این خرما ها خشک هستند اما نتیجه با رطب خیلی بهتره نکته۳: تو بعضی جاها تخم مرغ اضافه نمیکنن و به عنوان خورشت این غذا رو مصرف میکنن. نکته ۴:میتونیدکلا گردو و تخم مرغ رو حذف کنید فقط خرما رو توکره تفت داده و میل کنید! البته دیگه قیس آوا نیست 25061 طرز تهیه قیساوا

           
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    شیرینی این غذا رو دوست نداشتم ولی برای صبحانه شاید بهتر باشه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نسترن حبیب الهی

    قیساوا را در آذربایجان به عنوان یک صبحانه گرم و مقوی استفاده می کنند که خوشمزه و لذیذ است .

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *