طرز تهیه املت سیب زمینی با گوجه را در این مطلب آورده ایم درست است که هیچ املتی طعم املت گوجه فرنگی را نمی دهد ولی با اضافه کردن بعضی مواد می توان تنوع ایجاد کرد و از املت لذت بیشتری برد .برای وقتهایی که زمان ندارید و دوست دارید یک غذای راحت و سبک تهیه کنید؛ املت سیب زمینی را میتوانید جزء گزینههای خود داشته باشید و آن را تهیه کنید.املت سیب زمینی نوعی املت بسیار راحت است که مواد در دسترسی دارد و میتواند یک غذای کامل یا عصرانه خوشمزه باشد.
مواد لازم
سیب زمینی ۴ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
فلفل دلمهای یک عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
کره ۲۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این املت ابتدا باید سیب زمینیها را سرخ کنید. برای این کار سیب زمینی را پوست گرفته و حلقهای برش بزنید. داخل یک تابه روغن بریزید تا داغ شود و سیب زمینیها را داخل روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن سیب زمینیها را روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود.حالا روغن اضافی داخل تابه را خارج کنید. گوجه فرنگی را بعد از شستن حلقه حلقه کنید و داخل روغن سرخ کنید تا کمی نرم شود. زیاد گوجه فرنگیها را سرخ نکنید چون باعث میشود حالت خود را از دست بدهند و خیلی له شوند.
فلفل دلمهای را شسته و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل یک تابه نچسب کره بریزید تا ذوب شود و به صورت لایهای سیب زمینی و گوجه فرنگی حلقهای را روی هم قرار دهید و در انتها فلفل دلمهای را بیفزایید.
در ادامه تخم مرغها را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس ادویه و نمک اضافه کنید و تخم مرغ را روی مواد سیب زمینی بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تخم مرغ پخته و پف کند. سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود به همین راحتی املت سیب زمینی ما حاضر است. نوش جان.
نکات کلیدی در تهیه املت سیب زمینی با سبزیجات
به دلخواه میتوانید سبزیجات مورد علاقه خود مانند قارچ یا کمی پیازچه را به این املت اضافه کنید.
اگر دوست دارید املت شما پنیر پیتزا داشته باشد در انتها روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید.
این املت را میتوانید در فر نیز تهیه کنید و روی آن پنیر پارمزان ریخته و با نان تازه میل کنید.
اگر دوست دارید این املت را به صورت رژیمی تهیه کنید سیب زمینیها را کباب کنید.
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.