رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۴ شهریور ۱۳۹۶

روستای گالشکلام

اشتراک گذاری

محله ما گالشکلام در سواحل زیبای دریای خزر با واسطه یک مرداب و در محل تلاقی دو رود پر آب و سیلابی در پاییز و زمستان بنام شلمانرود که از کوههای منطقه عمومی املش و لنگرود که از شهرمان به همین نام سرچشمه می گیرد از دریا فاصله دارد راه دسترسی محله ما به دریا از راه خشکی از چم خاله می گذرد چم خاله که در زبان کردی (به رودی که از میان نی زار می گذرد )اطلاق می شود بحق محله توریستی زیبایی به واسطه وجود ساحل ماسه ای می باشد اگر اغراق نباشد یکی از بهترین ساحل های ماسه ای ایران ویا شاید دنیا باشد که در نوع خود بی نظیر می باشد و از این مسیر با تقریبا طی ۲ کیلومتر بطرف شمال از پل روگذر رودخانه لنگرود به ساحل چم خاله می رسیم.ولی آسان ترین راه از طریق مرداب و رودخانه و تلاقی دو رود که در اصطلاح محلی به آن دهنه می گویند به دریا راه دارد. که به راستی جای زیبا و دیدنی با نی زارهای وسیع که آشیانه پرندگان آبی مهاجر و مقیم دریایی می باشد این مسیر برای طبیعت دوستان و طرفداران محیط زیست راه مطلوبی برای رسیدن به دریاست.
جدیداً به مرداب محله گالشکلام جزیره نیز می گویند این اطاق به واسطه تشکیل خشکی های مصنوعی بوده که دور تا دور این خشکی ها آبند های کشاورزی تا عمق ۶ متر و به طول تقریبی ۱.۵ کیلومتر فرا گرفته که جهت آبیاری شالیزارهای محله حفر شده اند دور تا دور مرداب جاده ای خاکی شنی فرا گرفته که می توان با اندکی تغییر مکان مناسبی برای تنوع و تفریح پدید آورد. طول تقریبی این جاده دور مردابی به طول ۲.۵ کیلومتری می باشد آبندان های احداثی محل پرورش ماهی نیز می باشد وجود استخر پرورش ماهی از مرداب نیز جالب توجه است و آببندانها به دلیل نزدیکی به دریا و هنگام مد دریا و شور شدن آب رودخانه برای سیراب نمودن شالیزارها درست نموده اند که نشان از تلاش بی وقفه مردم روستا در امرار و معاش دارد.طبیعت خدادادی و وجود رودخانه پرآب و خروشان و سیلابی پر درآمد جوانان و مردم روستا که از صید ماهی و مرغان دریایی می باشد.محله گالشکلام با ۲۱۲ خانوار و جمعیتی بالغ بر ۷۱۰ نفر در شرق شهرستان لنگرود ( توابع استان گیلان) به مرکز موفعیت ۲۰/۲۷ .۱۲ . ۳۷ درجه شمالی و ۶۴/۴۹ . ۱۴ .۵۰ درجه شرقی قرارگرفته است برای رسیدن به این روستا وقتی از اتوبان ساحلی مسیر رشت به رامسر طی طریق می نمایندبعد از گذر از شهر لاهیجان و طی ۱۳ کیلومتر به لنگرود می رسیم ودر جهت شرق به بلوار چمخاله و پس از طی ۱۰کیلومتر به چمخاله توریستی و سپس به طرف جنوب چمخاله که رهسپار شوید بعد از ۲ کیلومتر عبور از جاده جنگلی (که اکنون خیل جنگل آن کمتر است بیشتر جنگل مصنوعی است) با درختان صنوبر (تبریزی)به محله زیبای گالشکلام می رسید.

روستای گالش کلام از دو کلمه دامدار و خانه گرفته شده است.به این معنا گالش به معنی دامدار و کٌلام به معنی خانه یعنی محل زندگی آنان بوده است.این روستا در ۱۳ کیلومتری شرق شهرستان لنگرود استان گیلان قرار گرفته است و گویش اهالی آن گالشی است.

دارای جاده آسفالته و دسترسی بسیار آسان می باشد.این روستا دارای حدوداْ ۲۷۰ خانوار بوده که اغلب آنان به برنجکاری و صیفی کاری و بعضا به شغل صیادی مشغول می باشند.

مردم این روستا سالیان نه چندان دور علاوه بر شالیکاری و صیفی کاری به دامداری و پرورش کرم ابریشم-کنف و غیره مشغول بوده اند که لبنیات آن زبانزد بوده است.این روستا بعلت نزدیکی به دریا و دارای جزیره زیبا به نام جزیره گالشکلام می باشد که در ایام تعطیل مسافران در این جزیره به قایق سواری و جت اسکیت مشغول می باشند.ضمنا یاد آور می شود این روستا هم در به ثمر رساندن انقلاب شهیدانی چند به انقلاب تقدیم نموده است.

53924408 روستای گالشکلام

           
 

نظر کاربران :

  • حسین غلامی گالشکلامی

    گالشکلام یعنی نفس ، ولی حیف پای غیربومی ها اونجا باز شده و از اون حالت بکر در میاد

    ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
    • احمد کریمی

      باسلام خدمت برادر عزیز حسین غلامی…تشکر از زحمات جنابعالی در زمینه معرفی روستای عزیزمان، گرچه چیز زیادی از باقی نمانده…. اگه ممکنه عکسای خیلی عقب تر از روستایمان دارید بزارید….

      ۲ تیر, ۱۴۰۰
  • حسین غلامی گالشکلامی

    گالشکلام رو عشقه

    ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
  • sarina ghasemnia

    واقعا از زیبا ترین مکان های چمخاله ست لطفا عکس های بیشتری در اختیار کاربران قرار بدی

    ۲۱ آذر, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *