رستوران بین المللی دوئت تهران ، خود را به عنوان لوکسترین رستوران شهر و یا حتی کشور ایران معرفی میکند، رستوران دوئت با سبک کلاسیک-مدرن هر آنچه که شما از لوکس بودن انتظار و حتی بیشتر از آن دارید را برآورده میکند. مدعی نیست چون به کار خود اطمینان دارد و کار خود را با ادعاهای خالی از واقعیت محدود نمیکند.
ماهیت رستوران دوئت
دوئت به معنای اجرای دو نفر هست. همنوازی دو ساز در کنار یک دیگر فضایی زیبا و عاشقانه را به وجود میاورد. اما این تعریف فقط معطوف به اجرای موسیقی نیست بلکه حتی به هر حرکت دونفرهای هم دوئت گفته میشود و این دقیقاً همان چیزی است که رستوران دوئت در نظر دارد. اینکه همه اتفاقات به مبنای دو نفر بودنها صورت بگیرد.
رستوران دوئت به خاطر سبک چیدمان و طراحی داخلیاش فضایی زیبا، عاشقانه و رمانتیک را به وجود آورده است. این طراحی خاص به دست توانمند جناب آقای شهبازی مدیریت جدید رستوران صورت گرفته. فضاسازی قوی و البته نورپردازی بسیار زیبا و چشمگیر در رستوران محیطی گرم، دلنشین، عاشقانه و رمانتیک را برای شما فراهم میکند. این عاشقانه و دونفره بودن غیر از محیط و چیدمان در منو و سرو غذا تأثیر به سزایی دارد. تأثیری که شاید کمتر کسی به مفهوم واقعی آن دقت کرده باشد.
شاید برای خیلیها بعد از دیدن منوی دوئت این سؤال پیش آمده است که چرا مبلغ غذاهای دوئت گران است، اما در جواب این سؤال تنها پاسخ درست، واقعی و منطقی این است که گران نیست، اعداد فقط بیانگر ظاهر یک چیز هستند. و اگر فکر میکنید که گران است بیحکمت نیست، پس کافی است یک بار امتحان کنید.
در طراحی منو اغلب غذاها بر مبنای دو نفره تنظیمشده است و این سبک از طراحی دلایل خاص خود را دارد. یکی از دلایل زیبای حجیم بودن و دو نفر بودن پرشنهای غذا این است که بر اساس تئوری باهم غذا خوردن و در یک ظرف غذا خوردن شکل گرفته است. اینکه یک ظرف واحد را با فرد موردعلاقه مان شریک شویم و با هم از خوردن لذت ببریم یکی از بهترین لحظههای دونفره است.
مثلاً شاتو بریان که بهترین مثال است در همه جای دنیا. این غذا به غذای دو نفر و عاشقانه در همه جای دنیا معروف است.
یکی از عوامل مهمی که در دنیا کلمه لوکس را تعریف میکند احترام و میزان آن است. حرف و دیدگاه شما اهمیت زیادی دارد و میتوان گفت در دوئت شما و هر آنچه که فکر میکنید اهمیت ویژهای دارد، همهچیز در اختیار شماست و درخواستهای شما هرچند مکرر باز با احترام بهخوبی انجام میشود. این احترام در هر شرایطی برای شماست و تصنعی نیست و هرکسی با هر ظاهر و منصبی و با هر درخواستی از جایگاه ویژهای در دوئت برخوردار است.به رفاه شما تا جایی فکر شده که به عنوان یکی از مثالهای عجیب اما جالب برای شما در نوشیدنی ها از دو نی استفاده می شود تا اگر به هر عنوانی نی شما قابل استفاده نبود از نی دیگر استفاده کنید و این یک مثال کوچک برای رفاه مهمانان است.
گرچه نمیتوان انتظار داشت تا همه قبل از امتحان رستوران متوجه شوند تا اعداد قیمتهای منو بهواقع بالا نیست اما توضیحاتی در این رابطه نه برای قانع کردن بلکه برای توضیح آنچه واقعیت دارد بد نیست.
خرید روزانهٔ مواد اولیه رستوران یکی از مهمترین ویژگیهای دوئت است. حتی بهتر است از کلمه روزانه استفاده نکنم چون تازگی مواد اولیه آنقدر پراهمیت است که در روز چندین بار خرید انجام میشود. حتی خود ما برای صرفهجویی در هزینه زندگیمان اغلب مواد و وسایل موردنیاز زندگیمان را بهصورت کلی تهیه میکنیم چون میدانیم تعدد خرید در روز هرچند خوب است اما هزینهساز است. اما آقای شهبازی با قبول این هزینهٔ گزاف برای رستوران این نوع از خرید کردن را پذیرفته و این تنها برای این است که تصمیم بر بهترین بودن و بیرقیب بودن دارد.
استیک محوریت اصلی منو
انواع استیک در منو دوئت بهترین فرصت برای کسانی است که به دنبال تنوع در استیکها هستند که این معمولاً در کمتر جایی دیدهشده. حجم گوشت معمولاً از ۵۰۰ تا ۱ کیلوگرم است که دلیل آن توضیح داده شد. البته غیر از دلایل ذکرشده در برشهایی خاص برای طبخ استیک حتی اگر بخواهیم حجم آن را کم کنیم این کار امکان ندارد زیرا باعث ناقص شدن گوشت میشود.استیکها با بیش از ۱۰ نوع سس دلخواه شما سرو میشود. اسم انواع سس به همراه موادی که از آن تهیه میشود با توضیحات کامل به شما ارائه میشود و شما میتوانید نوع دلخواه خود را انتخاب کنید.
در طراحی منوی جدید برای کسانی که به هر دلیلی نمیتوانند با این سبک احساس راحتی کنند و یا ۱ نفر هستند پرشنها متفاوت شده است و از حجم و البته قیمت غذا نیز کاسته شده است.
انتخاب این مکان از دلایل تمایز دوئت با جاهای دیگر است. این رستوران میتوانست در بالاترین نقطه شهر باشد اما شما میتوانید در میان اینهمه شلوغی فرصتی بینظیر برای آرامش داشته باشید. مکانی دنج که این فرصت را به شما میدهد.
در آیندهای نه چندان دور منوی صبحانه برای ساعات ۷ صبح تا ۱۲ ظهر قرار است که رنگ جدید به منو دوئت بدهد. منو کافیشاپ از آن چیزی که هست کاملتر شود و اتفاق بعدی VIP ROOM هم در رستوران ایجاد شود تا فضای خصوصی دلخواه شما برایتان جذابتر شود.
آدرس: تهران – مفتح شمالی، روبروی پمپ بنزین، کوچه بخشی موقر، پلاک ۱۴
مطالب مرتبط :