بلیط هواپیما سوئیت تبریز

دوینه یا ترخینه کرمانشاهی

۶ خرداد ۱۳۹۴

این غذا را بیش‌تر در زمستان می‌خورند و مواد اصلی آن را در بهار و تابستان فراهم می‌کنند.برای تهیه این خوراک ابتدا گندم را تمیز می‌شویند، سپس آن را می‌پزند و پس از پختن آن را خشک می‌کنند. سپس بلغور را آسیاب می‌کنند. از چندی قبل دوغ را در مشک می‌ریزند تا آبش گرفته شود. پس از آن با بلغور مخلوط کرده و به صورت گلوله‌هایی در می‌آورند و آن‌ها را در مقابل آفتاب خشک می‌کنند. از خشک شده آن در زمستان هم به صورت غذا با روغن استفاده می‌کنند و هم در آب خیسانده و از دوغ آن استفاده می‌کنند. اگر کسی سرماخوردگی داشته باشد، به او ترخینه می‌دهند.
خمارآشی:این غذا خوراک فقرای روستاهای این استان است و از دوغ کشک و برنج خردشده تهیه می‌شود. دوغ کشک را قوام آورده و برنج را در آن می‌ریزند.

دوینه یا ترخینه کرمانشاهی

دوینه یا ترخینه کرمانشاهی

دوینه یا ترخینه کرمانشاهی

بلیط هواپیما ارزان تخفیف تفریحات کیش
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    ترخينه يك غذاي كردي است و در ايلام هم به وفور طبخ مي شود و براي زمانهاي كوچ غذاي بسيار مناسبي است و دواي سرماخوردگي است

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *