رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳۰ شهریور ۱۳۹۸

دلمه به

لینک این مطلب کپی شد!

دلمه به یکی از غذاهای خوشمزه ایست که می توان با به درست کرد. به سرشار از ویتامین های آ. و ب، و املاح آهکی و تانن است و دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است. صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می کند و مقوی قلب، معده و اعصاب است در این مطلب می خواهیم به شما دستور تهیه دلمه به را آموزش بدهیم.به مقوی اما دیر هضم است. هم مصرف خوراکی و هم بوئیدن میوه آن، موجب ایجاد حس نشاط و تقویت قلب و مغز می‏گردد. بوئیدن به موجب رفع حالت تهوع و استفراغ می‏گردد و خوردن به موجب تقویت معده و دهانه ورودی آن شده و از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری می کند و از بدبویی دهان جلوگیری می‏کند. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج می‏گردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.

دلمه به

مواد لازم دلمه به :
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
به ۳ عدد
برنج ۳ پیمانه
لپه ۶ قاشق سوپخوری
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
پیاز خردشده ۲ قاشق سوپخوری
آلو خیس خورده ۶ عدد
زرشک و کشمش به مقدار لازم
گردو خردشده به مقدار لازم
پودر دارچین به مقدار لازم
جعفری خردشده به مقدار لازم
سرکه و شکر به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نکته: مقدار مواد برای ۳ نفر کافی می باشد.
طرز تهیه دلمه به :
برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید، سپس در آب جوش بریزید و بعد از ۳۰ دقیقه آبکش کنید. لپه ها را به مدت ۲ ساعت بپزید و بعد داخل سبدی بریزید.
یکی از پیازها را داخل روغن داغ شده تفت دهید. بعد از اینکه نرم و طلایی شد، گوشت چرخ کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک بریزید و تفت دهید، سپس یک قاشق سوپ خوری رب اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
در این مرحله لپه و برنج را به گوشت اضافه کنید. مقداری کشمش، زرشک، گردوی خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مواد را کمی با هم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
سر به ها را با دقت جدا کرده و با یک قاشق چای خوری داخل آنها را به آرامی خالی کنید؛ طوری که به ها سوراخ نشوند. حالا باید داخل به ها را با مخلوط حاصل پر کنید و سپس سر به ها را بگذارید.
پیاز باقیمانده را داخل مقداری روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شود، سپس زردچوبه و بقیه رب را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری نمک، فلفل و پودر دارچین هم بریزید. آلوهای خیس خورده و گوشت های به را هم اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری شکر و سرکه هم اضافه کنید تا سس ملس شود. حدود ۳-۲ لیوان آب اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس به ها را داخل آن قرار دهید؛ طوری که نصف به ها داخل سس باشد. در تابه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا به ها بپزند.
به ها را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آنها را با مقداری جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
منبع:بیتوته

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *