بقعه ی پیر موذنان، صوفیان ده صومعه سرا

اشتراک گذاری

رابینو در سال ۱۲۹۴ ه.ش درباره ی این بقعه چنین می نویسد:

“زیارتگاه پیر موذنان در آن جا واقع است. متولی این مقبره ار اعقاب شخصی به نام پیر محمد موذنان است، بر طبق اسناد و فرمان های قدیمی، منطقه ی وسیعی وقف این محل بود که عبارتست از: جوکی، سفید لیزار،کفته رود، تورخاله، نیزار، نمکهان، لیه خاله و پازکی پشت. یکی از این فرمان ها به تاریخ محرم سال ۹۳۹ ه.ش (۳۳-۱۵۳۲م) نوشته شده و به مهر مظفر سلطان، حاکم بیه پس، مهمور می باشد و در آن کلمات زیر دیده می شود: الله تعالی الحکیم المنان الموید القادر السلطان المظفر ابوالمظفر.”

دو فرمان دیگر، یکی متعلق به شاه عباس دوم است که به تاریخ ۱۰۵۲ هجری(۴۳-۱۶۴۲ م)نوشته شده و دیگری مربوط به شاه تهماسب دوم است که در ۱۱۳۷ هجری(۳۰-۱۷۳۴م)نوشته شده و دارای مهر فرمانده کل امپراتریس آن می باشد.

نام اصلی این عارف وارسته پیر محمد موذن یا پیر محمد موذنان است که از عرفای نیمه ی اول سده ی دهم هجری بوده و حدود سال ۹۳۹ ه.ق وفات کرده است. زیارتگاه او زیارتگاه های مورد علاقه ی مردم تولم است.

پیر موذنان بقعه ی پیر موذنان، صوفیان ده صومعه سرا

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما ❤️

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

آب و هوای شهر صومعه سرا

دمای فعلی : 24 درجه سانتیگراد

وضعیت آب و هوا : ابرهای متفرق

پیش‌بینی آب و هوا برای 5 روز آینده

پنجشنبه - ۱۴۰۴/۰۴/۱۹ > دما : 27 درجه سانتیگراد، وضعیت : بارش خفیف باران

جمعه - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰ > دما : 30 درجه سانتیگراد، وضعیت : بارش خفیف باران

شنبه - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱ > دما : 31 درجه سانتیگراد، وضعیت : ابرهای متفرق

یکشنبه - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲ > دما : 32 درجه سانتیگراد، وضعیت : ابرهای متفرق

دوشنبه - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳ > دما : 27 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

آدرس روی نقشه :

آدرس صومعه سرا

آدرس بقعه ی پیر موذنان، صوفیان ده صومعه سرا

 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here